Reis met ons mee. “De Vlierhof van binnenuit” is een Video journey van een ecologische/spirituele woongemeenschap. In de “De Vlierhof van binnenuit” laten we zien hoe het leven in een community daadwerkelijk is. Hoe de mensen met elkaar en de natuur samen leven.

In deze vierde en ook laatste aflevering van deze serie:

𝗣𝗘𝗥𝗦𝗢𝗢𝗡𝗟𝗜𝗝𝗞𝗘 𝗢𝗡𝗧𝗪𝗜𝗞𝗞𝗘𝗟𝗜𝗡𝗚 𝗕𝗜𝗡𝗡𝗘𝗡 𝗖𝗢𝗠𝗠𝗨𝗡𝗜𝗧𝗬

Nemen we je mee naar het aspect persoonlijke ontwikkeling. Hoe gaan de community-leden om met persoonlijke groei-thema’s? Wat is de rol van community hierin en wat zijn de uitdagingen?

Daarnaast kijken we naar het programma-aanbod op Vlierhof. We volgen een co-creatieve vakantieweek en zien wat voor energie deze mensen op de Vlier brengen.

Tot slot joinen we een vrijwilligersweekend. Je leert welke ontwikkelingspunten de vrijwilligers drijft.

Centrale vraag bij dit alles is: “Welke plek heeft een persoonlijk transformatie-proces binnen een holistische community als Vlierhof?”

WAT WIL JIJ NOG MEER WETEN?
Bedankt voor het richting geven aan deze vlog-series! Wij hebben jullie input van de afgelopen weken kunnen gebruiken bij meerdere afleveringen.

Blijft nog steeds de uitnodiging:

Wat interesseert jou? Met welke vragen over community-leven leef jij? Laat het ons weten via een comment of contactgegevens op de website. Wij bewegen graag met je mee.

Help richting geven aan deze vlog-serie! Wat interesseert jou? Met welke vragen over community-leven leef jij? Laat het ons in een reactie weten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_GBEnglish