Vlierhof offers living and working space to its members. There are two farmhouses that are divided into different areas. From living rooms and bedrooms to one shared kitchen, lounge and dining room. Each floor has its own shower / toilet. The living spaces vary in size and are distributed according to need and availability.

Ook is er de mogelijkheid om met een eigen woonplek op wielen op het terrein te wonen. Daarnaast is er een tuin en kas, keuken, werkplaats, seminar huis, atelier en zijn er workshop/sessie ruimtes. Deze werkplekken kunnen worden gebruikt voor werkzaamheden die in lijn liggen met de missie en visie.

Join us!

Klus-man/vrouw – Teamlid Maintenance

Vlierhof heeft allerlei gave gebouwen waar we samen hele mooie dingen doen. Van het seminarhuis, ateliertje tot de woonboerderij en buitengebouwtjes. Deze zijn echter niet de jongste meer en hebben veel liefde en aandacht nodig.

We zijn op zoek naar een handige man/vrouw die ons als vast teamlid hierin wil ondersteunen. Jouw takenpakket zal bestaan uit het maken van een onderhoudsplan tot het repareren wat er stuk gaat, en ook (het uitvoeren en aansturen van) klussen voor de CV, elektra, onderhoud, sanitair, schilderen enz.

Het gaat om best een uitdagende rol, want er is veel te doen en niet alles is professioneel aangelegd. We zoeken iemand die allround ervaring heeft en dat juist een leuke uitdaging vind.

Na een eerste kennismaking volgt een proeftijd van 3 maanden, waarna je kan worden opgenomen in de ommunity. Over het verblijf en hoe we hier samenleven maken we dan verdere afspraken.

Become a member

Wij zijn een hechte community. We leven, wonen, en werken intensief samen. Met de volgende uitgangspunten waarborgen wij een prettig en stromend samenzijn. 

  • We voelen ons verbonden met missie, visie en kernwaarden van de community. We belichamen deze en dragen ze ook uit
  • New residents, team members or permanent volunteers first have a 3-month trial of "co-living" and participating
  • Every resident of Vlierhof invests a monthly amount as a contribution to the association. With this we create financial stability
  • In addition, we invest an amount for food, drinks and household items for the living area. This is paid from a separate joint account
  • We nemen actief deel aan de community, met een natuurlijke balans tussen werk, privé en community activiteiten. We dragen zelf verantwoordelijkheid voor die balans
  • If there are any vacancies, you can find them on our news page
en_GBEnglish