You will find us just across the border at Millingen aan de Rijn.
Klever Strasse 115, 47533 te Kleve info@vlierhof.org 
tel: +49 1758 492 953

Check this page for upcoming events, workshops and trainings. We host and organize these in our beautiful retreat centre.

Our community revolves around sustainable and conscious living together. We live and work in respect, peace, connection and in harmony with people, animals and nature.

Volunteers are a very important pillar for our eco-community. Vlierhof is in full swing, help from our volunteers is always very welcome!

Wil je ons Retreat Centrum voor jouw event boeken?

VLIERHOF | MISSION 

in every community
there is work to be done 

in every nation
there are wounds to heal

in every heart

there is the power to do it

We werken graag samen

Onze partners en missie gedreven ondernemers waar we graag mee samenwerken.

Buiten de vrijwilligersdagen om zijn er in de zomer plekken beschikbaar voor vrijwilligers die enkele maanden op Vlierhof willen zijn.
Vlierhof Nieuwsbrief november
De November Nieuwsbrief is de deur uit. Lees hieronder over wat voor leuk nieuws er allemaal in staat: Vlierhof blijft lekker doorgaan. Het is geen moment saai hier op onze community en retreat centrum. Het is ook echt genieten geweest hier van de late nazomer. De herfst heeft zich nu wel goed aangekondig en de eerste herfststorm was een feit. We zijn er gelukkig ongeschonden doorheen gekome
Vlierhof heeft een nieuw jasje nodig in de vorm van een nieuw Logo. Herkenbaar als Vlierhof en passend bij onze nieuwe energie, missie, visie en kernwaarden. Deze vraag leggen we graag neer bij onze Tribe, omdat we echt geloven in het samen creëren.
vlierhof winter gathering
Thema: we danken het jaar 2023 en verwelkomen het jaar […]
Vereniging Vlierhof is een community van 11 bewoners die zorgdragen […]
Wij proberen zo veel mogelijk groenten zelf te kweken om gezond, lokaal en seizoens-gericht te kunnen eten. Hierin zijn we nog niet volledig zelfvoorzienend, maar we leren en groeien elk jaar een beetje meer.

Follow Vlierhof on our Facebook pagina

Subscribe to our Vlierhof newsletter

You can find Vlierhof on Instagram

nl_NLDutch