Buiten de vrijwilligersdagen om zijn er tijdens het nieuwe seizoen ook plekken beschikbaar voor vrijwilligers die enkele maanden op Vlierhof zijn. In de periode van mei tot en met september/oktober staat Vlierhof ‘aan’. De tuin vraagt haar liefdevolle aandacht. En ook onze camping is geopend. De groepen blijven ook gewoon lekker doorlopen en de dag dagelijkse dingen als koken, afwassen en alles netjes schoonhouden blijft doorgaan. Genoeg te doen dus.

Wij zijn nog concreet aan het maken welke ruimte er beschikbaar is in die periode en waarvoor, denk aan camping-, groepenhost, tuin en de dag dagelijkse ondersteuning. We willen alvast een zaadje bij je planten.

Voel jij dat je, of ken je iemand die komend seizoen naar Vlierhof zou willen komen om te ondersteunen en voor een aantal maanden onderdeel wil zijn van onze community? Stuur een mail naar vrijwilligers@vlierhof.org om je interesse kenbaar te maken. We kunnen dan wat meer informatie met je delen over de werkwijze. In het nieuwe jaar zetten we onze wens concreet uit.

Seizoen 2023 – Dank aan Bart, maaike, Dirck en Mirek

Afgelopen zomer hebben we de hulp mogen ontvangen van Bart, Maaike Dick & Mirek. Zoveel liefdevolle aandacht en energie heeft de Vlierhof & haar tuin mogen ontvangen. Wat een mooie tijd hebben we samen beleefd. We zijn zo ontzettend dankbaar voor hun inzet en toewijding, alle mooie gesprekken & heerlijke maaltijden.

Categories:

nl_NLDutch