Vlierhof komt uit haar winterslaap: december en januari waren heerlijke maanden. Welverdiende rust & ontspanning werd afgewisseld met gave events. Zoals de zeer geslaagde wintergathering en een heel gezellig en vruchtbaar vrijwilligersweekend in januari. Ook hebben we met het team een heel leuk uitje gehad om het afgelopen jaar samen te vieren.  

Nu we weer richting februari gaan, zien we hier en daar de natuur weer ontwaken. De eerste bloemen en sneeuwklokjes zijn alweer gesignaleerd. Het land ligt er mooi bij.  We hebben ondertussen ook niet stil gezeten. Er is een nieuwe zweethut gebouwd en we hebben onze nieuwe visie meeting met het team gehad. De komende maanden gaan we verder met de strategie. End dat gaat over hoe we onze visie willen en gaan verwezenlijken. Ook is er een nieuwe Penningmeester benoemd.  

Nieuwe Penningmeester: Maryam 

Na 3 jaar heeft Karen Wessels haar werkzaamheden in bestuur van Vlierhof als Penningmeester neergelegd. Tijdens de laatste ALV is het officieel gemaakt. En daar is ook onze nieuwe penningmeester benoemd: Maryam Janssen.  Gefeliciteerd met deze nieuwe rol!

Karen: “Ik kijk heel tevreden terug een enorm leerzame tijd. En wat is er veel gebeurd en geregeld in de afgelopen drie jaar. We hebben zowel fysiek, energetisch, als financieel heel veel opgeruimd. We hebben afscheid genomen van de bank, de vergunning voor het retreat centrum geregeld, een betere structuur aangebracht en een stevig fundament kunnen leggen voor de verdere groei van Vlierhof. Aan daar werk ik nog graag aan mee.”

Vertrek van Alec van Breda

Deze maand stond ook in het teken van verandering. We hebben afscheid genomen van Alec als vaste bewoner. Ruim twee jaar heeft hij met veel liefde, toewijding, eerlijkheid en veel humor zijn energie over Vlierhof verspreid. We gaan hem gelukkig nog regelmatig zien tijdens de vrijwilligersdagen. We wensen je veel moois Alec. Liefs je Vlierhof familie.

Outdoor Ecstatic Dance – Vlierhof 

We hebben alsvast een paar toffe events gepland voor de zomer. De data voor de Vlierhof Outdoor Ecstatic Dance zijn bekend: 20-7, 17-8 en 31-8. We zijn in gesprek met verschillende toffe DJ’s en we zijn zeer verheugd dat Sefrijn en Yarun D. al in de line-up hebben.  

Vlierhof Zomer Festival

Dit jaar komt er ook een heuze Vlierhof Zomer Festival van 31 juli t/m 4 aug. Wil je daar bij zijn? Zet deze data dan alvast in je agenda. We denken aan een kleiner festival van rond de 150 mensen. We willen samen de zomer vieren met mooie activiteiten/workshops. De kern van het festival gaat over verbinding en samen plezier maken. We komen snel online met meer info.   

Categories: