De verwarming en warm water voorziening heeft het begeven op Vlierhof. Vlierhof is een kleinschalige ecologische woongemeenschap. Het is een voormalige boerderij en er leven 11 volwassenen en 1 kleine baby op deze prachtige plek. De bewoners hoeden en delen deze plek met liefde met vrijwilligers en bezoekers. De plek heeft ook een belangrijke functie voor de Communty en haar Tribe.

Er zijn op dit moment noodverzieningen getroffen voor de warmte en warm water, maar dit is geen langdurige oplossing voor de bewoners en bezoekers. Het systeem wat kapot is gegaan, was een hele oude constructie die de drie gebouwen verwarmd. Er moet dus veel gemoderniseerd gaan worden.

Een verwarmingsbedrijf komt deze week Vlierhof daarmee helpen. Maar omdat het zo’n oud systeem is, gaat dat dus een hoop geld kosten. Ze schatten in dat het om meer dan €5000 gaat.

Het Vlierhof team kan hier jouw financiële ondersteuning goed bij gebruiken. Ze willen graag zelf dragend zijn, maar soms is het ook nodig om hulp te vragen. Alle hulp is dus heel erg welkom,

Als je Vlierhof wil ondersteunen, heel graag.

Zodat ze niet in de kou hoeven te zitten.

Veel liefs,

namens team Vlierhof

doneren of delen kan via https://gofund.me/3b089597

Categories: