Op 8 november hadden we een strategie en teamdag met het Vlierhof team. Een dag waarin we afstemden op elkaar en op onze plek op Vlierhof. Vanuit een systemisch perspectief en ook persoonlijk. Daarbij stonden we stil bij vragen als; wat is onze plek? wat brengen we in? Welke ambities en talenten hebben we? En welke allergieen of valkuilen? en wat hebben we nodig? De opstellingen gaven prachtig en voelbaar inzicht hierin.

Daarnaast hebben we ook via een Belbin-analyse gekeken naar onze voorkeursstijlen in de teamrollen. Erg leerzaam om te doen! We hebben een mooie diverse groep, met vooral veel innoverende doeners. Gelukkig hebben we ook de nodige denkers en voelers :). Dat heeft zo’n mooie plek als Vlierhof ook wel nodig.

Binnenkort gaan we een verdieping maken om te kijken naar wat de plek nodig heeft en wat ze van ons vraagt. We gaan ook samen weer invoelen op onze de missie, visie, doelen en kernwaarden. Is het nog compleet? Sluiten onze activteiten en doelen hier op aan? Is er balans, zowel in het team als in het veld?

Het is zo mooi om onderdeel te mogen zijn van dit team en om dit proces met elkaar en met de plek aan te gaan. Zo mooi en krachtig om elkaar beter te leren kennen. Om alles wat er is in te sluiten. Samen is echt het sleutelwoord.

Ik voel me gezegend en dankbaar dat ik hier ben. Om vanuit mijn eigen unieke plek bij te dragen aan onze gezamenlijke visie en misie. Te investeren in mijzelf, in elkaar en in deze prachtige plek 💚

Op deze foto staan: Dieuwke, Jochem, Salvador, Channing, Ralph, Ruben, Karen, Karlijn, Kim, Maryam, Bertie, Andre en Alec

geschreven door Karen Wessels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *