Deze maand was er ook een brainstorm-dag met het Vlierhof team over de toekomst. De afgelopen tijd zijn er wat veranderingen geweest, met o.a. mensen die zijn gekomen en gegaan. Een mooi moment om te checken of we nog met zijn allen nog dezelfde uitgangspunten en visie delen. We hadden drie vragen met zijn allen beantwoord.

-Wie zijn wij/Wat is vlierhof?

-Wat wil deze plek? 

-Waarom ben je hier?

Mooi om te zien dat er veel diversiteit is en ook veel gezamenlijkheid. In de kern willen we graag allemaal hetzelfde met mooie nuance verschillen. Dat maakt dat we samenvanuit een gedragen en gedeelde visie hier aanwezig willen zijn en ook onze verschillen kunnen inbrengen. Ieder draagt op zijn/haar unieke manier bij. Met deze groep gaan we de komende tijd de visie/missie verder uitwerken en ook de strategie voor de komende jaren bepalen, want we willen graag blijven ontwikkelen.

Want we hebben mooie plannen met deze plek en we staan voor mooie uitdagingen waarin verbinden met elkaar belangrijk is. We blijven stappen maken en Vlierhof blijft daardoor in beweging.

Magnolia was er ook bij en dat was fijn om te ervaren 🙂 Omdat het ook over onze toekomst gaat en zij als nieuwe generatie daar een heel mooi onderdeel van is.

Categories: