Healing Retreat: ‘van klacht naar verlangen’

Vlierhof - BGG Seminar House Klever Str. 115, Kleve, Duitsland

Healing retreat: 'van klacht naar verlangen' Dit is echt een cadeau aan jezelf als je een (chronische) ziekte of langdurige fysieke klachten hebt. In dit retreat spelen we op een holistische manier in op je ziekte, pijn of fysieke klachten. We helpen je ontdekken wat je lichaam je via je klacht wil vertellen, en wat het verlangen achter je klacht is. Je gaat ervaren hoe je je klacht kunt gebruiken om het leven waar je naar verlangt te bereiken.

€187

Vrijwilligersdagen- najaarseditie

vlierhof Klever str. 115, Kleve, Duitsland

Het is al weer even geleden dat we specifieke vrijwilligersdagen hebben gehad op Vlierhof. Het is daarom weer de hoogste tijd!

€187

Cervix Initiatie retraite

Vlierhof - BGG Seminar House Klever Str. 115, Kleve, Duitsland

Als de natuur zich terug trekt voor de aankomende winter, trekken wij ons met elkaar terug in ons lichaam. We gaan naar de diepte van ons vrouwzijn, naar de krachtplek die cervix heet (baarmoedermond). We gaan vertragen, verzachten en ons naar binnen richten. Naar het rijke landschap van de stilte. De stilte van ons hart […]

€1111

Pad van de man intensive retreat December

Terrein Vlierhof Klever Str. 115, Kleve, Duitsland

7 dagen lang, 7 archetypes, de diepte in, kwetsbaar, krachtig en gericht op Leiderschap.

Je verblijft een week op Vlierhof met een groep van max 14 mannen. Tijdens deze intensieve week ga jij kennis maken met de kracht van 7 archetypes van Pad van de man.

€1450,00
nl_NLDutch