1001 Happy Circles

met Annemieke Verras en Pablo Teran Bravo

Zaterdag 10 maart 10 – 13 uur

Via deze workshop ontdek je de bijzondere kracht van de bloemencirkels. Annemieke neemt je mee in boeiende verhalen over het ontstaan en verdere ontwikkeling van deze passie. Ze toont hoe ook jij zelfs met kleine bloemen cirkels jouw maximale innerlijk rust bereikt. ‘Vrede’ start binnenin jezelf. Ze streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen te bereiken die dit willen ervaren, zelf willen leren én die ook hun (klein)kinderen willen inspireren. Ze weet dat wij allen via deze Happy Circles invloed kunnen hebben op de grote wereld rondom ons.

Deze workshop duurt ongeveer 3 uur. Ze wordt eventueel afgesloten met een gezamenlijke grotere Vrolijke Cirkel, waarin we een mooie intentie plaatsen voor de locatie van de workshop.

 

**** PRAKTISCHE INFO ****

Datum: zaterdag 10 maart

Tijd: 10 – 13 uur

Bijdrage: 25 euro per persoon – Kinderen tussen 6 en 13 jaar de helft. (mensen met een lager inkomen kunnen ons contacteren)

Graag inschrijving vooraf met jouw naam en hoeveel personen via regenboogvrouwtje@gmail.com of met een smsje naar +32 485 515 861

Begeleiding: Annemieke Verras

Over Annemieke

Toen ze jaren geleden aan een evenement deelnam waar een grote chaos plaats vond, wist ze even niet hoe ze zich daar staande kon houden. Ze begon in te voelen wat ze nodig had: ‘dicht bij zichzelf blijven’. Ze begon ook in te voelen wat de mensen rondom haar nodig hadden: ‘vrede!’ Toen dacht ze: ‘Ik maak morgen een cirkel van bloemen en bladeren, vers geplukt uit mijn tuin en op weg naar die locatie. ‘

De volgende dag ging ze aan de slag en het werkte, er kwam rust in haarzelf en in de ruimte rondom. Haar eerste Happy Circle was een feit. Vanaf dan ontstonden er meer en ze ontving volop inspiratie voor andere toepassingen op eender welke locatie.

Bloemen mandala’s volgens de Indische tradities, despacho’s volgens oude Inca ritueel…. Het lijkt er op, maar is het niet echt. Dit is een geheel eigentijds concept die volledig past in onze westerse wereld. Deze intuïtieve invulling is niet alleen prachtig, haar cirkels brengen ook vrede vooraf of tijdens een gebeurtenis.  

Je zag haar cirkels misschien al eens verschijnen tijdens Evenementen, Festivals, Familiefeesten, Huwelijken, Open-Deur-Dagen, Rituelen, Ceremonies, Workshops, Begrafenissen, Herdenkingen en Fotoshoots

Na de Lunch (waar je zelf voor zorgt, neem eventueel contact op met Vlierhof) Start de volgende workshop

 

Intuïtief Schilderen en Tekenen

met Pablo Teran Bravo en Annemieke Verras

Zaterdag 10 maart, 14 – 17 uur

Pablo, Indian wise-man, nodigt jullie uit voor intuïtief, enthousiast samen schilderen – workshop – Pablo neemt je via muziek en stem mee op reis naar een andere wereld.

Hierbij laat nemen je zintuigen en emoties de vrije loop en breng je het leven met je geest, ziel en natuur in balans.

Een buitengewoon, spiritual en spontaan spektakel!

Iedereen die graag wil deelnemen meldt zich vooraf aan.

Wees welkom en laat je fantasie vliegen! 🙂

 

 

**** PRAKTISCHE INFO ****

Datum: Zaterdag 10 maart

Tijd: 14 – 17 uur

Bijdrage: 25 euro per persoon – Kinderen tussen 6 en 13 jaar de helft. (mensen met een lager inkomen kunnen ons contacteren)

Inschrijving mogelijk tot 29 maart met jouw naam en hoeveel personen via regenboogvrouwtje@gmail.com of met een smsje naar +32 485 515 861

Begeleiding: Pablo Teran Bravo

Over Pablo

Pablo Teran Bravo werd geboren in Biblian, Ecuador, op een niet nader te omschrijven plek en in een onbekend tijdperk. Pablo is van indiaanse afkomst van de stam “Caňari”. Hier kreeg hij een bijzondere naam: CHASQUI. Hij die reist door de tijd en door onbekende dimensies. De stamoudsten gaven Pablo deze naam tijdens zijn initiatieritueel, toen hij nog een kind was.

Al op vroege leeftijd wijdde Pablo zich aan intuïtieve en visionaire kunst. Hij studeerde aan de kunstacademie in Cuenca. Hij exposeerde regelmatig, hield zich bezig met fotografie en deed sjamanistische rituelen, wat voortvloeide uit zijn cultuur en zijn liefde voor de ziel.

Alhoewel Pablo zijn talent heeft bewezen met vele exposities, wil hij hier liever niet te veel over kwijt. Zijn filosofie is dat zijn werk zichzelf moet bewijzen. Het gaat hem vooral om de emotie die zijn werk oproept. Het werk van Pablo is gebaseerd op het sjamanisme waarbij hij een verbinding legt met de Caňarische volken. De kunst van Pablo wordt 100 % handmatig gemaakt. Hij maakt gebruik van natuurlijk materialen zoals botten, stenen, zilver, koper, hout, leer etc.

Na aftrek van onkosten gaat minimaal 50% van de opbrengstnaar Pablo’s project in Equador.

 

Project Runapac Ricchary “Despertar del hombre”

In de provincia Cañar, Ecuador, leven hoogland indianen in armoede, met weinig middelen. Dit sociocultureel project organiseert voor de kinderen uit het dorpje Sisid Anejo gratis workshops schilderen en tekenen, o.l.v. Pablo Teran Bravo. Elke donatie is zeer welkom en zal gebruikt worden voor de aankoop van didactisch materiaal. Donaties kunnen op deze rekening worden gemaakt: BE48 9795 2690 6227 op naam van Pablo Teran Bravo mededeling RUNAPAC RICCARY