Phoenix Retraite 27 Dec 2016 – 1 Jan 2017

Ben je op zoek naar een alternatieve manier om naar binnen te keren, los te laten, te transformeren en vieren tijdens de laatste week van het jaar? Kom dan naar onze Phoenix Retraite op de Vlierhof. Van 27 december 2016 tot 1 januari 2017 bieden wij een programma aan met verschillende activiteiten zodat je uit kan zuiveren wat losgelaten wil worden, en het nieuwe  jaar verfrist en open kan omarmen.

Het wordt een week van ontgifting, bevrijding van emotionele ballast en viering. Op het programma staat onder andere: Yoga, Chi Kung, Stiltewandeling, Capoeira, Sauna, Zweethut, Kruidengeneeskunde, Familie Opstellingen, Osho Meditaties, Ademwerk, stembevrijding, Sharing, Massage, Reiki, Stenen Balanceren, Trance Dance, Labyrint lopen, Tantra, Tango, avonden met live muziek.. en nog meer.  

We zullen op bewuste manier Oud en Nieuw vieren met een Open Podium, dansfeest en een Nieuwjaars ceremonie. In ons cursuscentrum is mogelijkheid tot overnachten, slaapplaatsen zijn beperkt. Er zullen heerlijke voedzame en ontgiftende maaltijden en dranken zijn. Save the dates!

Ticket mogelijkheden: (met 20 % vooraf betalen verzeker je je van een plek)

TICKET 1*

Accommodatie, maaltijden, alle workshops, Oud en Nieuw feest: v.a. €300,- (slaapzaal; als je in een één- of tweepersoonskamer wil slapen neem dan contact op per email voor de mogelijkheden)

TICKET 2*

Workshops en maaltijden, Oud en Nieuw feest: €200,-

TICKET 3*

Studenten en mensen met een minimuminkomen: vrijwilligerswerk + €200,-  (beperkt aantal plaatsen)

TICKET 4

Oud en Nieuw Diner en avondprogramma: €40,-

*Kinderen onder 12 jaar krijgen 50% korting; onder 5 jaar gratis

Geef je op door een mail te sturen naar info@vlierhof.org. Laat ons weten welke ticket je wilt boeken en wat voor slaapplaatsen (slaapzaal, éénpersoons- of tweepersoonskamer) en natuurlijk zullen we alle eventuele andere vragen graag beantwoorden.

Het Vlierhof Phoenix Team

NL92.RABO.0187.4057.94

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.