Vier Het Nieuwe Jaar Bewust 31 December

New Year’s Eve nadert en we verlangen naar bewust feesten! Laten we beginnen met gelukkige buiken gevuld met gezonde vegetarische lekkernijen en speels entertainment …

Wat dacht je van een drie-gangen diner maaltijd van zelfgemaakte gerechten uit de lokale biologische producten (waarvan sommige verbouwd op het terrein zullen we vieren op), een gemeenschap van vertederend misfits en een open podium om je innerlijke landschappen op welke wijze te uiten en te delen voelt voor jou?

Heeft u een verhaal te vertellen, een muziekstuk te spelen, een belachelijke vaardigheid om ons te verrassen met ontzag? Is je ziel verlangen naar een gelegenheid om te dansen alsof niemand keek? Is je lichaam nieuwsgierig over het synchroniseren met een ander en zichzelf te verliezen in een wervelwind van de Argentijnse Tango? Heb je gedroomd over het eren van de heiligheid van de winter en de overgang van dit jaar in ritueel?

Kom dan in onze middernacht ceremonie van waardering en intentie maken! We zullen co-creëren van een ruimte voor persoonlijke expressie, gemeenschappelijke delen, luchtige bewustzijn en gezegend dankbaarheid.
Ben je klaar? Kom dan naar De Vlierhof op zaterdag 31 december. U kunt zelfs de nacht door te brengen en hebben een brunch met ons op de 1e. Laten we beginnen 2017 samen in een inspirerende en collaborative stemming!

Programma:
Nieuw Jaar’s Dinner – 1800-1900 ; Tango Argentino – 1900-2000 ; Open Mic – 2000-2130 ; DJ 2130 – 0200

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.