met Lydia Müller en Kristien Sonnevijlle.

Dansen nog, dansen wild. Plant het zaad voor een fantastisch 2017. In de stille ochtend we dansen op innerlijke liedjes. In de middag, samen gaan we. Sauna in de avond brengt nog meer ontspanning. Een zoete mix van meditatie, dans & amp; contact improvisatie, carrosserie en contact tango. Uw nieuwe jaar begint voedend, door middel van speelse verbinding met jezelf en anderen.

Locatie
De retraite centrum is milieuvriendelijk ‘de Vlierhof’, in het vredige landschap van Kleve, een klein dorpje net over de Nederlandse grens bij Nijmegen.

Teachers
Lydia Müller is een professionele danser en dansdocent en is werkzaam in diverse professionele dansgezelschappen en interactief straattheater performances. Ze is uitvoeren samen met Ezequiel Sanucci met Tango Nu en choreograferen haar eigen kinderen dancetheater performances.

Lydia leert contact improvisatie, hedendaagse dans, Argentijnse tango, contact tango, Afrikaanse dans, yoga & amp; meditatie en meer van kinderen tot volwassenen. Haar kwaliteit in het onderwijs is om de hele groep te begeleiden in een reis van creativiteit, speelsheid en vreugde. Lydia is een creatief persoon uiten van zichzelf door middel van dans, improvisatie, muziek en wordt een zuivere, Enthousiaste mens.

Kristien Sonnevijlle is een danser / zanger met een achtergrond in fysiek theater. Zij is gespecialiseerd in improvisatie als van de uitvoerende kunst instant compositie ‘. Ze heeft lange zomers in Frankrijk en de winters doorgebracht in India in meditatieretraites met verschillende docenten. Ze gelooft beweging, vocaal werk en meditatie zijn diep verbonden en elkaar op de hoogte. Japanse butoh dans studies hielp haar om deze verbinding, evenals de huidige bio-dynamische craniosacrale training verder te ontwikkelen.

Tijdschema
Retreat begint donderdag 5 januari met een diner om 18.30 uur en eindigt op zondag met een lunch om 13.00 uur.

Prijs
Biologisch voedsel en Accommodatie
Slaapzaal: € 125
Gedeelde kamer 2/4 p: € 175
Eenpersoonskamer: € 225
Onderwijs- en Organisatie: Glijdende schaal € 225-375
Wie het eerst komt, het eerst maalt principe voor een kamer en slaapzaal plekken, wees er snel bij!

Registratie / Vragen
wildandstill@gmail.com

sansville.wordpress.com/ wildandstill