Speciale Chi Neng Qigong Healing retraite

Deze vijfdaagse retraite is speciaal georganiseerd voor mensen met een uitdaging op het gebied van gezondheid. Al jarenlang organiseren Xie Chuan en Arianne de Zwart workshops op het gebied van Chi Neng Qigong en gezondheid. In mei 2016 hebben ze gezamenlijk een vijfdaagse Chi Neng Qigong retraite gegeven voor mensen die leven met de diagnose kanker. Na deze week kwamen er veel verzoeken binnen of er ook niet een retraite mogelijk is als je in je leven te maken hebt met andere ‘diagnoses’ of uitdagingen.

VERBINDING met het allerhoogste en alle mogelijkheden,

UIT mijn beperkte denken

en dat op een eigenlijk ‘makkelijke’ manier

Retraite in stilte

De retraite wordt voor het grootste gedeelte in stilte gevolgd. Het gaat om jou. Om jouw proces. Om jouw uitdagingen. Observeren. Voelen. Integreren. En naast de locatie, de leraren, de Chi Neng theorie en de bewegingen, ondersteunt stilte je hierbij. Uiteraard zijn er mogelijkheden om vragen te stellen en is er ondersteuning als je er niet uitkomt of hulp nodig hebt. Dat staat los van de stilte die we op dag 1 na het eerste blok ingaan en wordt uitgebreid uitgelegd op de eerste dag.

De dagen worden vertaald door Arianne, zodat je werkelijk begrijpt wat er wordt verteld / uitgelegd. Tegelijkertijd slaat zij de brug tussen de Oosterse wijsheid en kennis naar ons ‘westerse brein’.

https://www.ariannedezwart.nl