Cooking for Groups


Dag prachtig wezen,

Ik ben Bertie van de Vorst. Ik ben op 5 Mei 2022 op Vlierhof terechtgekomen, een prachtige bevrijdingsdag. Ik kreeg al snel het gevoel dat dit een prachtige plek is met mooie lieve mensen om mij heen. Ik was al langere tijd zoekende en heb verschillende community´s bezocht.

Zoeken werkte niet voor mij, ik kende namelijk niet het onbewuste deel in mij wat ik miste. Vlierhof had iets bijzonders, iets wat ik nodig had, iets om volledig met mijnkwetsbaarheid thuis te kunnen komen. Mijn diepste onbewuste innerlijke leven werd bewust gemaakt door wat ik hier op Vlierhof gespiegeld kreeg, wat nodig was om THUIS te MOGEN komen.

Als kind voelde ik al een sterke verbinding met het grote geheel en het universum. Door mijn mooie en intense levensweg ben ik gekneed, geschuurd en gepolijst waardoor mijn hartje is gaan glanzen. Vorig jaar werd mij duidelijker waarom ik hierop aarde ben en heb ik mijn leven totaal opgegooid. Op Vlierhof kan ik in vrede en harmonie met elkaar en met de natuur leven.

Voorheen had ik een autorijschool en had ik mij gespecialiseerd in rijangst begeleiding. Nu op Vlierhof kan ik mensen hierbij helpen. Ik heb een holistische manier van aanpak. Hier kan ik mensen energetisch tot rust laten komen en mentaal coachen in een traject van enkele dagen tot enkele weken. Ik ben me de laatste jaren daarom ook gaan verdiepen in de Jungiaanse Psychologie en heb een Life coaching opleiding gevolgd. Ook mensen die moeite hebben om het rijbewijs te halen zijn bij mij welkom.

Ik hou mij hier verder bezig met oa koken voor grote groepen. Het voelt voor mij heerlijk als ik s’middags uit de moestuin de groentjes pluk waarmee de avondmaaltijd wordt bereidt. Ook is het goed voor mijn gezondheid om hier fysieke klusjes aan te pakken. Het is fijn en leerzaam om steeds met medebewoners en vrijwilligers samen te werken en een klus te doen. Het is ook leuk om hier steeds nieuwe gasten te ont-moeten waardoor ik ook mezelfsteeds beter leer kennen.

Sinds kort speel ik Badminton bij een clubje in Lent en daar leer ik ook weer nieuwe mensen kennen. Wellicht ont-moet ik ook jou binnenkort hier op deze prachtige plek. 

HarteGroet Bertie

nl_NLDutch