De Vlierhof zoekt nieuwe bewoner
Het is tijd om een nieuwe bewoner te verwelkomen binnen de Vlierhof community. Iemand die zich verbonden voelt met de missie en visie van de Vlierhof en haar kernwaarden. Iemand die zich wil committeren aan de Vlierhof. Die blij wordt om samen te leven en te creëren. Die samen wil wonen met 12 andere mensen en echt een steentje wil bijdragen aan een andere manier van leven. Als ook iemand die blij wordt van computerwerkzaamheden. Ben jij deze persoon?

Iedere bewoner op de Vlierhof heeft een eigen verantwoordelijkheidsgebied. Denk aan camping, tuin, groepen, facility care, keuken, onderhoud, als ook vrijwilligers, boekhouding en marketing. De Vlierhof is een vereniging waar er geen leider of eigenaar is. We doen het samen waarbij ieder een beroep doet op de eigen leiderschapskwaliteiten.

Herken jij je hierin?
Op dit moment is er onvoldoende draagkracht op de Vlierhof aanwezig om alle verantwoordelijkheidsgebieden vanuit een ontspannen manier te dragen. We zijn daarom op zoek naar een nieuwe bewoner die zich wil vastbijten in de onderdelen boekhouding en marketing. Heb je al kennis en ervaring met deze onderdelen dan zou dit geweldig zijn. Zo niet, dan is affiniteit met deze onderdelen en de wil om het te leren ook goed. Je hoeft het niet alleen te doen. Er zijn al bewoners die zich hierop richten. Samen is leuker dan alleen.

Naast deze twee verantwoordelijkheden is er nog genoeg ruimte om ook op andere gebieden je ei kwijt te kunnen, als je dit zou willen. Natuurlijk ben je onderdeel van de community waardoor ook de dagdagelijkse activiteiten onderdeel zijn, zoals schoonmaken, koken en afwassen.

Het leven op de Vlierhof is leuk, uitdagend, verrijkend, intens en nog zoveel meer. Belangrijk ook dat jij jezelf kan dragen. Dat je vanuit volwassenheid je eigen proces aankijkt en daarin wilt groeien. We vinden het ook belangrijk dat er balans is tussen je eigen tijd/ontspanning, jezelf ontplooien/ondernemerschap en Vlierhof tijd. Alsook creëren we verbindingsmomenten, zoals sharing en community activiteiten.

Iets voor jou? Wij vinden het belangrijk dat de nieuwe bewoner past binnen de Vlierhof. We nemen daarom echt de tijd om elkaar te leren kennen en te onderzoeken of we gaan samenleven met elkaar. Ben je geïnteresseerd? Dan zijn wij nieuwsgierig naar wie jij bent. Stuur een motivatie, op een manier die bij jou past, naar maryam@vlierhof.org.

Wij zijn benieuwd wie zich aan de Vlierhof wil verbinden.

Team Vlierhof

Channing – Ralph – Karen
Alec – Salvador – Maryam
Dieuwke – Ruben – Karlijn
Kim – Ina – Eva
en_GBEnglish