Aspirant Teamlid | Tuin en Permacultuur
Namaste!

Mijn naam is Steven en vandaag ben ik een tevreden man, want de hemelsluizen staan wagenwijd open en er klinkt sinds lange tijd een vrolijk gekletter op de glazen van de kas: het regent!
De zoete aardappelen en al het andere lekkers wat we de voorbije dagen in de grond hebben gestoken, slaken een zucht van opluchting. 

Zoals je merkt, ben ik hier op Vlierhof vooral begaan met de kleine en minder kleine mirakels die zich in en om de moestuin afspelen. Ben je nieuwsgierig naar wat en hoe we hier verbouwen? Kom ons dan eens bezoeken. We kunnen de komende maanden nog veel helpende handen gebruiken.

Mijn andere grote passie is gemeenschapsleven en de twee komen op deze plek samen. Ik sta hier ’s morgens dankbaar op, dat ik hier mag zijn, mijn plaats tussen alle andere wonderlijke wezens mag innemen, dat ik getuige mag zijn van wat Moeder Aarde allemaal in haar mars heeft en er dagelijks in mag dansen. Ik voel dat de tijd rijp is om in overvloed te leven en elke cel in mijn lichaam is bereid om te ontvangen.

Ahow!

Steven
en_GBEnglish