Laden Evenementen

« Alle Evenementen

2 daagse Zweethut Retreat

23 juli @ 09:30 - 24 juli @ 12:30

€133
2 daagse Zweethut Retreat
𝘌𝘦𝘯 𝘥𝘪𝘦𝘱𝘦 𝘳𝘦𝘪𝘴 𝘷𝘢𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘣𝘪𝘯𝘥𝘪𝘯𝘨, 𝘻𝘶𝘪𝘷𝘦𝘳𝘪𝘯𝘨 & 𝘩𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨
EEN DIEPE INNERLIJKE REIS – MET DE WINDRICHTINGEN EN ELEMENTEN
Deze Zweethut-Retreat is een oeroude krachtige 2 daagse ceremonie van zuivering, heling en verbinding. Deze diepe reiniging werkt door op alle lagen van ons bestaan: lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel. Het helpt je om in een diepere verbinding te komen met elkaar, en met moeder aarde, met jouw adem en levenskracht, jouw oorsprong en bron. We nodigen je graag uit om deel te nemen aan deze diepe innerlijke reis.
𝗭𝗪𝗘𝗘𝗧𝗛𝗨𝗧-𝗖𝗘𝗥𝗘𝗠𝗢𝗡𝗜𝗘
De Zweethut-ceremonie heeft 4 rondes. Deze rondes zijn afgestemd op de 4 windrichtingen. Symbolisch komen deze samen met Vader zon en Moeder Aarde in de zevende richting: het hart van de mens, waar onvoorwaardelijke liefde, de bron, het grote Mysterie huist. Je wordt symbolisch bezield en herboren, uit de schoot van moeder aarde.
Hoe verloopt een zweethut?

Na een kennismaking en openingsritueel bouwen we samen de ceremonieplaats op. Samen dekken we de Zweethut toe met 4 lagen dekens. Voor elke windrichting 1, beginnend bij het oosten. We maken vervolgens de vuurplaats op met hout.

De stenen leggen we met een intentie-ritueel op de vuurplaats. Je kan de stenen een boodschap meegeven die je meeneemt in de hut: Wat wil je loslaten en wat wil je juist verwelkomen? Daarna steken we samen onder begeleiding van drum en zang het vuur aan.

Na een pauze van 2 uur worden we gesmudged en gaan we met aandacht de hut in. De hete stenen worden door de vuurman/vrouw naar binnen gebracht en de hut wordt afgesloten. Ze worden overgoten met water waardoor er een hete stoom ontstaat: de levensadem van de mens en moeder aarde.

De hitte van de stenen en de stoom brengen je naar het hier en nu, naar jouw adem. Ze brengen je terug bij je kern en dat in jou wat om adem vraagt. Ze zorgen ervoor dat je in aanraking komt met wat in jou leeft. De zweethut leert je om bewust bij je adem te zijn. Jouw adem is jouw kracht, je levensenergie, het hier en nu.

De zweethut heeft 4 rondes die zijn afgestemd op de 4 windrichtingen & elementen. De watergieter begeleid deze rondes waarin we o.a. delen, zingen & drummen. Hier vindt de reiniging, verbinding en bezieling plaats. Als je de hut verlaat wordt je symbolisch herboren, uit de schoot van moeder aarde.

𝗚𝗟𝗢𝗕𝗔𝗔𝗟 𝗣𝗥𝗢𝗚𝗥𝗔𝗠𝗠𝗔
Zie hieronder het globale programma. De timing/activiteiten kunnen gedurende het weekend hier en daar ietsje veranderen, we zakken samen lekker in een flow die goed voor de groep voelt en passen ons daar op aan.
Z𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴
Aankomst & Inchecken
Openingsritueel
Zweethut opbouw
Vuur en steen ceremonie
Lunch en Rust
Zweethut ceremonie
Soep en Brood
𝗭𝗼𝗻𝗱𝗮𝗴
Ontbijt
Integratie meditatie
Zweethut afsluiten
Ritueel “delen is helen”
𝗘𝗫𝗧𝗥𝗔 𝗜𝗡𝗙𝗢𝗥𝗠𝗔𝗧𝗜𝗘
– DATA & Tijden: 23 tm 24 juli 2022. Aankomst en inchecken vanaf 9.30. We starten om 10.:00 uur en sluiten zondag af rond 12:00 uur.
– ETEN: heerlijke gezonde biologische vega/vegan maaltijden, tussendoortjes met o.a. producten uit eigen tuin,
– OVERNACHTEN: eigen of gedeelde kamer (1 en 2 of 3 persoonskamers met gedeelde badkamer en toilet). Op een prachtige locatie met veel natuur.
– ENERGIE-UITWISSELING: 133 euro p.p. met gedeelde kamer of 150 euro p.p. eigen kamer ( 1 en 2 persoonskamers beschikbaar). Exclusief laken pakket (kussensloop, overtrek en onderlaken) – deze zijn apart bij te boeken voor 7,50 euro p.p.
– TICKETS: https://hipsy.nl/event/3851-2-daagse-zweethut-retreat
– MEER INFO: stuur een mailtje naar: info@karen-wessels.com
𝗢𝗩𝗘𝗥 𝗞𝗔𝗥𝗘𝗡 𝗪𝗘𝗦𝗦𝗘𝗟𝗦
Mijn eigen innerlijke reis als inspiratiebron. Tijdens mijn eigen innerlijke zoektocht heb ik hele fijne ceremonies ontdekt. Waaronder ook de Zweethut. Ik ben zo enthousiast geraakt dat ik een roeping voelde om anderen hiermee te inspireren. Ik voel een heel diep respect en liefde voor de kracht van dit eeuwenoude ritueel. Het vuur, de stenen, de elementen, de windrichtingen, het water, moeder aarde, vader zon, de spirits, de drums, de zang en de mensen. Alles komt samen en geeft een diepe bedding aan alle deelnemers. Om te delen en te helen. Alles is daarin welkom. Ik hou zo van de symboliek, de rituelen en de verbinding met elkaar. Deze ervaring deel ik graag met jou.

Gegevens

Begin:
23 juli @ 09:30
Einde:
24 juli @ 12:30
Kosten:
€133
Evenement Categorie:
Site:
https://hipsy.nl/event/3851-2-daagse-zweethut-retreat

Organisator

Karen Wessels
E-mail:
karen@vlierhof.org

Locatie

Terrein Vlierhof
Klever Str. 115
Kleve, 47533 Duitsland
+ Google Maps
Telefoon:
0651499878
Bekijk de site van Locatie

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLDutch