Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

4-daagse vrijwilligersklusweek

27 juli @ 19:30 - 31 juli @ 16:00

€40

Lieve mensen,

In 2007 is op de Vlierhof het Seminar house gerealiseerd. Het is de parel van onze drie gebouwen. Onder de nok liggen twee mooie kleinere ruimtes waar therapeutische sessies gehouden worden, daaronder op de eerste verdieping vind je de 12 fijne gasten kamers, douches en toiletten. Op de begane grond bevindt zich de ruime lounge en de prachtige workshop ruimte waar al zo veel schitterend werk is verricht, en dat kan je voelen. Het onderhoud van het Seminar house staat deze klus 4-daagse centraal. We zijn nog bezig om de klussen precies te bepalen maar om vast een indruk te geven, we willen delen van wanden opnieuw met leem stuken, plafonds witten, gordijnen vervangen en herstellen, onderdorpels vervangen en schilderen en nog veel meer. Maar aan de buitenkant zal ook gewerkt kunnen worden, reparaties aan het dak, dakgoten schoonmaken en herstellen.

Voel je een resonantie om deze of andere dagen naar Vlierhof te komen, maar pak je liever klussen op in de tuin, laat dan ook vooral van je horen. We hebben voldoende mogelijkheden. Stuur hiervoor een mail naar maryam@vlierhof.org.

Zoals altijd tijdens retraites op de Vlierhof wordt er zeker niet alleen gewerkt, sauna, kampvuur en tegen een kleine bijdrage Ecstatic dance staat op het programma, ook zal er een opening- en closing circle zijn en verder heel veel fijne momenten om te verbinden.

We starten woensdagavond en stoppen zondagmiddag. Er wordt ongeveer 5 á 6 uur per dag gewerkt. We vragen voor deze klus 4-daagse een bijdrage van € 40,-. Je zult in een (gedeelde) kamer in ons Seminar house verblijven.

Op de zaterdagavond is er een ecstatic dance georganiseerd door onze huis DJ Jochem. DJ YARUUN DEE zal deze avond draaien. Er zal dan ook extern publiek zijn en wij kunnen deelnemen voor een klein prijsje van €12,50.

Heb je zin om je heerlijk onder te dompelen in de fantastische sfeer op de Vlierhof, een steentje bij te dragen aan een mooi Seminar house en je te verbinden met een fijne groep mensen meld je dan aan.

Tot gauw op de Vlierhof.

Lieve groetjes,
Team Vlierhof

Gegevens

Begin:
27 juli @ 19:30
Einde:
31 juli @ 16:00
Kosten:
€40
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://hipsy.nl/shop/4119-4-daagse-vrijwilligersklusweek

Organisator

Team Vlierhof
Telefoon:
+492821970242
E-mail:
info@vlierhof.org

Locatie

Terrein Vlierhof
Klever Str. 115
Kleve, 47533 Duitsland
+ Google Maps
Telefoon:
0651499878
Bekijk de site van Locatie

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLDutch