Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Co-creatieve Vakantieweek voor 20ers en 30ers

28 juni @ 14:00 - 3 juli @ 16:00

220 euro

Kom gezellig vakantievieren op Vlierhof met gelijkgestemde 20-ers en 30-ers. We hebben een co-creatief programma: de basis wordt verzorgd door ons en iedereen kan meehelpen met het invullen van alle leuke dingen om te doen!

De week zal bestaan uit veel gezelligheid, verbinding en verdieping. Een week kamperen in de natuur om weer lekker bij jezelf te komen en te ontspannen. Je kan zelf kiezen waar je aan mee wilt doen: een workshop, de sauna in, een leuk buitenspel, dippen in de zwemvijver, tuinieren in de permacultuurtuin van Vlierhof of juist even op jezelf zijn. In de avond verzorgen we een avondprogramma voor de hele groep. Er is ook altijd wel een gezellig kampvuurtje.

Wanneer: Di 28 juni t/m Zo 3 juli
Waar: Op de Vlierhof! Vlakbij Kleve en een half uurtje vanaf Nijmegen.
Voor Wie: Voor jongeren van 18 t/m 39. Val je buiten deze leeftijdscategorie of heb je kinderen die je mee wilt nemen (dat is mogelijk!) stuur ons even een berichtje.
Wat: Samen kamperen, vakantie vieren, spelen, dansen, zingen, feesten, masseren, sauna-en en verschillende workshops co-creeren.
Prijs:
Eerste 20 tickets: 220 euro
Tweede 20 tickets: 250 euro (beschikbaar tot 5 juni)
Laatste 20 tickets: 280 euro

Alle tickets zijn inclusief kamperen, activiteiten en alle maaltijden.

Onze insteek is om het event zo toegankelijk mogelijk te houden voor iedereen en dit ook door te laten spiegelen in onze prijzen. Mocht je echt een laag budget hebben, maar er wel graag bij wilt zijn, neem dan even contact met ons op.

Wat kan je allemaal verwachten:
– Ecstatic dance
– Sauna
– Cacao ceremonie
– Verdiepende workshops
– Massage workshop
– Tantric dance
– Levend stratego
– Leuke spellen doen samen, zoals weerwolven rond het vuur
– Yoga
– Zweethut (voor een meerprijs van 15 euro)
– Mozaiek vloer leggen in de tempel
– Lunch maken met de heksenketel op het vuur
– En nog veel meer co-creatieve ideeen

Wil je ook iets bijdragen? We nodigen je graag uit om je eigen creativiteit aan te spreken en iets aan te bieden waar jouw hart van gaat stromen. Bij ‘opmerkingen’ kan je invullen of je een leuk workshop idee hebt om te geven.

Over de plek & organisatie
Vlierhof is een ecologische woongemeenschap met een natuurcamping, boomgaard, groentekas en grote permacultuurtuin, met een energie die je uitnodigt om helemaal aanwezig te zijn. Voor de vakantieweek hebben we een groot veld beschikbaar om op te kamperen en verder is er alle ruimte voor workshops en andere activiteiten. Op het terrein zijn er verder ook zweethutten, een speelveld, zwemvijver en is er een sauna aanwezig.

De vakantieweek wordt georganiseerd vanuit Jochem en Kim. Jochem is onderdeel van de community op Vlierhof en Kim is nauw betrokken bij de plek. Onze insteek is om samen met jongeren een event neer te zetten gericht op spirituele ontwikkeling, verbinding en speelse creativiteit met een milieubewuste basis.

Q&A:

Ik wil wel komen maar ik kan/wil geen workshop geven. Is dat een probleem?
Het is helemaal prima als je komt maar geen workshop kan of wilt geven. Het is tenslotte vakantie!

Ik wil graag komen maar kan niet de gehele periode. Zijn er ook dag of weekend tickets?
Er zijn enkel tickets voor de gehele 6 dagen. Een dag later aankomen of een dag eerder weg is niet zo’n probleem. Wil je maar enkele dagen komen of alleen in het weekend, neem dan even contact met ons op.

Mag mijn kind/kinderen mee?
Kinderen van deelnemers zijn ook welkom. We vragen voor kinderen vanaf 3 jaar een kleine meerprijs voor aan camping- en eetkosten. Laat ons bij het kopen van een ticket even weten hoe oud je kind is.

Kan ik komen met mijn camper/caravan?
Een camper of caravan is mogelijk om mee te nemen voor een meerprijs.

Gegevens

Begin:
28 juni @ 14:00
Einde:
3 juli @ 16:00
Kosten:
220 euro
https://hipsy.nl/event/2835-co-creatieve-vakantieweek-voor-20ers-en-30ers

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nl_NLDutch