Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De Verbonden Vrouw – Retraite Weekend

10 februari @ 15:00 12 februari @ 16:30

๐——๐—ฒ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฉ๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„ – ๐—ฟ๐—ฒ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ถ๐˜๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐Ÿญ๐Ÿฌ-๐Ÿญ๐Ÿฎ ๐—ณ๐—ฒ๐—ฏ
๐‘…๐‘’๐‘ก๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘–๐‘ก๐‘’ ๐‘ค๐‘’๐‘’๐‘˜๐‘’๐‘›๐‘‘ – ๐‘‰๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘’๐‘› ๐‘‘๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘‰๐‘Ÿ๐‘œ๐‘ข๐‘ค๐‘’๐‘›.

(Her)ontdek de Verbonden Vrouw in jou in een veilige setting samen met met max. 14 deelnemende sisters. (Her)ontdek jouw vrouwelijke kwaliteiten, kracht, sensualiteit & speelsheid en maak contact met jouw unieke daadkracht en missie.

Ervaar zelf de diepe bedding die het contact tussen vrouwen onderling mogelijk. Deze bedding is bijna magisch. Samen creรซren we een veld waarin alles welkom is. Waar het veilig is. Waar we elkaar uitnodigen om in onze kwetsbaarheid te zakken. Daar zit een enorme kracht, liefde en ook zachtheid in.

Waar we elkaar aanmoedigen om de diepte in te gaan, en de verbinding weer te herstellen. Met jouw innerlijk kind en bron. Om alles wat daar leeft te voelen, te laten zien en vanuit authenticiteit te delen en expressie te geven.

De Verbonden Vrouw, dat ben jij! De Verbonden Vrouw, dat zijn wij!

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—ป
Samen maken we weer een heerlijke 3-daagse een deep-dive van verbindende en verdiepende sharings, meditaties, rituelen & ceremonies. Met o.a.
โ€ข Sauna
โ€ข Cacao
โ€ข Dans & Stembevrijding
โ€ข Opstellingen
โ€ข Lichaamswerk
โ€ข Womb Yoga
โ€ข Creativiteit

๐—ง๐—ต๐—ฒ๐—บ๐—ฎโ€™๐˜€ :
โ€ข Daad-Kracht & Zichtbaarheid
โ€ข Authenticiteit, Volg je eigen Pad
โ€ข Verbinding & Delen
โ€ข Expressie, spelen & creativiteit

We ont-moeten jou graag.
Veel liefs, Karen & Maryam

โ€”โ€”โ€”โ€”
๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต
โ€ข Datum en tijden: vrijdag 10 t/m zondag 12 februari 2023, start om 15:00 uur vrijdag en einde om 16:30 op zondag.
โ€ข Energie-uitwisseling: โ‚ฌ 369,-. incl. linnenpakket. Een privรฉ kamer is mogelijk tegen een meer-prijs. Een extra nacht is ook mogelijk om bij te boeken

Maaltijden: inclusief 3 heerlijke maaltijden per dag. Biologisch en Plantaardig.
โ€ข Locatie: een prachtige locatie, nette kamers met gedeelde douches/toilet. Adres: Vlierhof Community, Klever Strasse 115 te Kleve (net over de grens).
โ€ข Tickets: https://hipsy.nl/event/8574-de-verbonden-vrouw-retraite-weekendย 
โ€ข Info kun je aanvragen via info@karen-wessels.com of info@maryamjanssen.nl
โ€ข Minimaal 10 max 14 deelneemsters
_____

๐˜“๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ช๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ด ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ž๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ:

๐—ฆ๐—ฎ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ต๐—ฎ
Het was een prachtig magisch weekend, een cadeau van het universum. Zoveel mooie ervaringen opgedaan en zoveel mooie vrouwen die verbonden met elkaar werden. De Vlierhof is een prachtige locatie, waarvan ik hoop dat hij nog eeuwen blijft bestaan. Laat het een plek blijven waar mensen elkaar ontmoeten, inspireren en kracht geven wanneer je kracht nodig hebt. De dames hebben goed nagedacht over hun programma en ook de leiding verbond zich op een prachtige manier met de groep. Echt een sister- ervaring. Met veel liefde geschreven, Samantha

๐—ž๐—ฎ๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ป
Ik schrijf deze review 2 dagen na het weekend.Daarnet deed ik een meditatie en ik voelde alle vrouwen die mee waren op het weekend aanwezig in mijn meditatie. Ze waren er nog steeds, hun energie, hun liefde, hun humor, hun zachtheid, hun kracht, hun gelijkwaardigheid, hun wijsheid, hun diepgang, hun eenvoud, het danste om me heen.
Ik mocht gedurende het weekend verbinden met elk van hen. Ik beschreef het in een workshop: het is alsof we werden uitgenodigd vanaf minuut 1 om rustig plaats te nemen op ons tempo in een gouden spiegelbol, op een veilig warm gezellig, mooi kussen. Allemaal verschillende energieรซn. Karen & Maryam alsof ze met een toverstaf de omgeving, die bol afsloten.

Ik zat daar met vrouwen die ik nog nooit had gezien en ik voelde me veilig, op mijn gemak en gewoon mezelf. We gingen gelijk op avond 1 de diepte in en dat voelde WAUW! Wat een veld werd er gecreรซerd. Kennis maken met de vrouw in jezelf, de verbonden vrouw. Tijdens het weekend mocht ik ervaren hoe elke vrouw een spiegel van mij is. Elke vrouw haar eigen verhaal en bij elk verhaal voelde ik welk stukje het in mij raakte en waar ik mezelf mocht aan spiegelen. Ik kon voelen hoe ik zelf een spiegel mocht zijn. Alles mocht er zijn, en dat gebeurde als vanzelf. Elke workshop indrukwekkend, het eten overheerlijk, de accommodatie warm gezellig en schoon, elke spaceholder, de begeleiding van Karen & Maryam, professioneel, sterk, intens, mooi. Ik wens elke vrouw dit toe, verbinden met vrouwen is zo krachtig, zo heerlijk, …

Zulke dingen zijn moeilijk onder woorden te brengenย . Het is een diep ervaren. Dit zindert nog even na, gelukkig maar, want dit gevoel wil ik nog lang bij me houden.

๐—›๐—ฒ๐—ป๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜๐—ฒ
Wรกt een verbondenheid wรกt een mooie plek is de Vlierhof. Onder begeleiding van Maryamย en Karenheb ik een hele mooie reisย in een veiligeomgeving gemaakt. Ik kan het van harte aanbevelen. En niรฉt geheel onbelangrijk, er wordt heel goed voor de innerlijke vrouw gezorgd middels heerlijk met liefde bereid eten, dankjewelย 

ย 

Gegevens

Begin:
10 februari @ 15:00
Einde:
12 februari @ 16:30
Kosten:
โ‚ฌ369
Evenement Categorieรซn:
,
Site:
https://hipsy.nl/event/8574-de-verbonden-vrouw-retraite-weekend

Organisatoren

Karen Wessels
Maryam Janssen

Terrein Vlierhof

Klever Str. 115
Kleve, 47533 Duitsland
+ Google Maps
0651499878
Bekijk de site van Locatie
nl_NLDutch