Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Equinox Sister Circle – Cacao Ceremonie

24 september @ 09:30 - 16:00

€77,00

Op deze eerste dag na de herfstequinox gaan we samen de verstilling en de verbinding in… met jezelf en met elkaar.

Na een zomer vol warmte en groei, is nu het moment van oogsten. Het moment om de vruchten te plukken van alles waar je aan gewerkt hebt en aandacht aan gegeven hebt. In dankbaarheid kijk je naar waar je jezelf en waar het leven je tot dusver gebracht heeft, en op welke wijze de vruchten je mogen voeden. Je voelt wat er in deze herfst nog opgeschoond en losgelaten mag worden… moeiteloos zoals de bomen hun blaadjes laten gaan. En ook richt je je op welke intenties je aan de winden mee wilt geven, het Universum in, zodat ze in de juiste vorm naar je toe kunnen komen.

Dit is de focus voor de ceremonie op deze dag, onder begeleiding van de liefdevolle Spirit van cacao. De ochtend is vooral gericht op de verbinding met jezelf, en in de middag brengen we deze verbinding verder naar buiten; in connectie met elkaar en in verankering van dit veld van liefde op Aarde.

WAT DEZE DAG JE BRENGT
– Heerlijk landen in jezelf en je lichaam.
– Via geleide meditatie word je meegevoerd naar je eigen centrum.
– Verbinden met rituelen.
– Verzachting door de cacaoceremonie die je hart verder opent.
– Een ontspannende aanraking door klank (oa drum, klankschaal, gong).
– Focus op dankbaarheid.
– Heldere intenties.
– Genot van een heerlijke biologische, vegetarische lunch.
– Verbinding met je sisters.
– Een voedende en liefdevolle start van de herfst.

CACAO
Cacao wordt door de Maya’s en Azteken al duizenden jaren gebruikt als een heilige drank om dieper te verbinden met het Goddelijke. Het drinken van ceremoniële rauwe cacao brengt je op een zachte, rustige manier in contact met de liefdevolle Spirit van moeder cacao. Ze helpt je om je hart verder te openen en op een liefdevolle manier verbinding te maken met je essentie en met je innerlijke bron van wijsheid. Daarnaast is ceremoniële rauwe cacao gezond en voedend voor je lichaam; zo bevat het veel mineralen en antioxidanten, helpt het bij een goede doorbloeding, het vermindert stress, geeft energie en verjongt de cellen. Voor deze ceremonie gebruiken we een hoge kwaliteit cacao die op een rituele wijze met diverse kruiden en een hoop liefde en aandacht is bereid.

EXTRA INFORMATIE
– datum & tijd: zaterdag 24 september, aankomst vanaf 9.30. uur, opening ceremonie om 10:00 uur. Eindtijd is een indicatie en zal rond 16.00 uur zijn.
– Eten: (h)eerlijke gezonde biologische vega lunch met o.a. producten uit eigen tuin is inbegrepen.
– Energie uitwisseling: € 77,- p.p.
– Tickets: https://hipsy.nl/shop/5316-equinox-sister-cirkle-cacao-ceremonie
Ticket verkoop loopt tot donderdag 22 september 23:59 uur.

WIL JE BLIJVEN OVERNACHTEN?
Vind je De Vlierhof te ver rijden voor één dagje, of wil je er een lekker weekendje weg van maken? Er zijn verschillende mogelijkheden voor overnachting; of je nu met je eigen tentje of camper wilt komen, een B&B wilt boeken of wilt verblijven in een glamping bell-tent of lotushuisje. Op de site van Vlierhof vind je meer informatie en beschikbaarheid: https://www.vlierhof.org/verblijven/

OVER MARYAM JANSSEN
Mijn passie is om mensen in verbinding te brengen met hun eigen essentie, met het lichaam als sleutel en wijze raadgever. De weg naar binnen, liefdevol reflecteren om vanuit daar jezelf in de wereld te zetten. Niets is voor mij mooier dan mee te reizen met anderen die weer in de eigen innerlijke kracht gaan staan. Vanuit mijn eigen persoonlijke bewustzijnsreis heb ik ervaren dat dit mogelijk is. Ik voel zoveel dankbaarheid voor de weg die ik heb afgelegd en om vanuit daar een bijdragen te mogen leveren aan het grotere geheel.

OVER RHEATANYA
Met plezier en nieuwsgierigheid bewandel ik inmiddels zo’n 10 jaar heel bewust mijn eigen pad. Op dit pad brengt het mij voldoening als ik een brug kan slaan tussen de niet-zichtbare en zichtbare werelden. Daarbij heb ik een grote interesse in het sjamanisme en voel ik me dankbaar al sinds een aantal jaar de teachings te mogen ontvangen vanuit de Susquehannock Tribe, een inheems Noord-Amerikaans volk. Ook word ik er heel blij van om me met sisters te verbinden en als wegwijzer voor elkaar te dienen op onze bewustzijnsreis. Ik heb een aantal jaar met iedere volle maan een vrouwencirkel begeleid in Haarlem, en kijk er enorm naar uit om nu samen met Maryam een prachtige dag voor jullie neer te zetten.

Gegevens

Datum:
24 september
Tijd:
09:30 - 16:00
Kosten:
€77,00
Evenement Categorie:
Site:
https://hipsy.nl/shop/5316-equinox-sister-circle-cacao-ceremonie

Organisator

Maryam Janssen
E-mail:
info@maryamjanssen.nl

Locatie

Vlierhof – Zolder Seminar House
Klever Str. 115
Kleve, 47533 Duitsland
+ Google Maps

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch