Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Uit Liefde voor Mezelf’

21 augustus @ 10:00 26 augustus @ 17:00

Een avontuurlijke reis voor vrouwen door je eigen duisternis, op weg naar jouw licht!

Een week van diepgang, groeien en genieten: van jezelf, de vrouwen om je heen, de fijne sfeer, sauna, een prachtige omgeving en dus ook een beetje vakantie. Ga je mee?

De reis

In 6 dagen zullen we samen met alle aanwezige vrouwen onder andere via lichaamswerk, deelrondes, zang, dans, stilte en schaduwwerk onderzoeken en ervaren wat je tegenhoudt om onvoorwaardelijk van jezelf te houden met alles wat er is. En ontdekken hoe mooi je bent!

Onderweg…

Van je mooie kanten houden is niet zo moeilijk maar onze mindere delen omarmen, is andere koek. Als we deze schaduwkanten al kennen, zijn we eerder genegen ze grondig af te keuren. Meestal gaat het over eigenschappen als agressie, egoïsme en bedrog. Uit een gevoel van bijvoorbeeld schaamte en schuld drukken we deze ‘duistere delen’ van onszelf (onbewust) meestal weg of ontkennen ze.

’Both light and shadow
are the dance of love…

(Rumi)

Wanneer we bereid zijn onze schaduwkanten in het licht te zetten en ons ermee verbinden, zullen we ontdekken hoeveel ‘schatten’ er verborgen liggen in deze donkere krochten van onze ziel.
We staan deze week dan ook (met zachtheid) regelmatig stil bij onze schaduwkanten. Zie het maar als een avontuurlijke reis door je eigen duisternis, met een flinke portie moed en humor als je metgezellen!
Graag vergezellen we jou op dit pad van zelfliefde; een pad van samen en ieder voor zich, elkaars grenzen respecterend en stap voor stap…


We laten daarbij ook onze eigen kwetsbaarheid zien, waardoor er zich een veilige, uitnodigende en open sfeer ontvouwt waarin de ander ervaart dat zij er helemaal mag zijn met wat er is.

De bestemming

Ontdekken van je essentie en hoe wezenlijk eigenliefde is, heling, gezondere relaties, kunnen genieten, het gevoel eindelijk compleet te zijn en wie weet, nog veel meer…
Je bent van harte welkom!

Yvonne Harmsen

Mijn levensmissie is “ hè je mag er helemaal zijn”. Het accent in mijn leven ligt voor mij in het ontmoeten van de medemens in wie hij/zij werkelijk is en hoe deze mens kan groeien. Centraal staat hierin dat ontwikkeling/groei van binnenuit moet komen, waarnemen zonder oordeel (of je oordeel erkennen), ontdekken van je essentie en hoe wezenlijk eigenliefde is.


Jacqueline Vastbinder

Als facilitator ben ik liefdevol en aandachtig aanwezig en geef mensen het gevoel er helemaal te mogen zijn. Ook laat ik hen ervaren dat jezelf veranderen niet makkelijk is, maar dat je wel kunt leren jezelf onvoorwaardelijk lief te hebben. Een Grote Kunst die ik, met vallen en opstaan, dagelijks beoefen en met liefde doorgeef aan mensen die ook dit pad van zelfliefde (willen) bewandelen.

PRACTISCHE INFORMATIE:

Tijden: Je bent welkom op maandag 21 augustus vanaf 10.00 uur. Het programma begint om 11.00. Op zaterdag 26 augustus eindigt het programma om 16.00 uur
Locatie: Vlierhof
Prijs voor 1 augustus: € 650 p.p. all in: op basis van een 1/2 persoonskamer, € 575 met een camper of € 565 op basis van kamperen.
Prijs vanaf 1 augustus: € 700 p.p. all in: op basis van een 1/2 persoonskamer, € 625 met een camper of € 615 op basis van kamperen.
Heerlijke gezonde vegetarische/vegan maaltijden met biologische producten, veelal uit eigen tuin, koffie en thee. Ook kun je eventuele dieetwensen bij aanmelding aangeven.
Info en/of aanmelding: Stuur een mail naar uitliefdevoormezelf@gmail.com of meld je aan via het aanmeldingsformulier op de website: https://omarm-mezelf.nl/index.php/contact
Ook kun je eventueel gebruik maken van de ticketshop van hipsy om tickets te kopen: https://hipsy.nl/shop/17169-uit-liefde-voor-mezelf-vrouwenretreate

Jacqueline Vastbinder & Yvonne Harmsen

0628352492

Vlierhof – BGG Seminar House

Klever Str. 115
Kleve, 47533 Duitsland
+ Google Maps
en_GBEnglish