Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vlierhof Retraite: ‘Oud’ naar ‘Nieuw’ 29 dec – 2 jan

29 december 2020 @ 14:00 - 3 januari 2021 @ 16:00

Kom je ook de jaarwisseling beleven in onze prachtige en bruisende community? Gun jezelf de tijd om uit de hectiek van het afgelopen jaar te stappen. Met mooie mensen, rituelen en activiteiten sluiten we dit jaar af, en nodigen we het nieuwe jaar uit. Samen creëren we iets moois, vanuit ontspanning, verbinding, vrijheid en gezellig samenzijn.

Afsluiting 2020 – Bedankt en vaarwel!
2020 is een bijzonder jaar gebleken waarin er van alles is aangeraakt. We gaan dit jaar samen met mooie mensen en rituelen op een bewuste manier afronden. Dankbaarheid uiten voor het goede en mooie, en loslaten wat niet langer bij je past.

Welkom 2021 – Wat heb jij voor ons in petto?
Samen gaan we vervolgens met een feestje 2021 in. In verbondenheid en met onze intenties voor het nieuwe jaar. Hoe ga jij meer trouw te zijn aan je hartsverlangen, hoe wil je vorm te geven aan wat nog meer bij je past, wat je gelukkig maakt?

Wat staat er op het programma?
We bieden een heel uitgebreid, gevarieerd en vooral gezellig programma aan waarin je van alles kan en mag ervaren. Je mag zelf helemaal vorm geven aan je dag, niets moet, alles kan. Het is jouw tijd. Geniet van de omgeving en rust of van intense sharings & ceremonies met mannen/vrouwen én ook samen, rituelen, gezellig samenzijn, uitrusten, zweethut, sauna, lekker (buiten)koken en ook eten samen, spelletjes spelen, nieuwjaar met een knalfeest vieren, ochtend sessies met Yoga, workouts, en ademwerk, workshops om je missie en passie te vinden. Noem maar op!

Aan het einde van deze heerlijke retraite ben je klaar om uitgerust, opgeladen, geïnspireerd het nieuwe jaar tegemoet te gaan. Op naar een bruisend en liefdevol 2021!

Kosten en info

 • Data: 29 dec – 2 jan
 • Eten doen/maken we in overleg samen. Afwassen en opruimen ook.
 • Je slaapt in eenpersoonskamer. Als je met je partner komt krijg je een tweepersoonskamer.
 • Kosten (all-in): Je kan kiezen uit drie opties. Zo kun jij het beste bepalen waar jij ruimte voor hebt,.
  o €300
  o €350
  o €400
 • Let op: er zijn maximaal 15 plaatsen.

Op de laatste dag is er ook nog een mogelijkheid om een vrije donatie te doen. Wat we ontvangen investeren we in het opzetten van onze crowdfunding actie. Die starten we begin 2021. Daarover gaan we zeker nog delen als we samen zijn.

Namens het hele team van Vlierhof heten we jou van harte welkom.

Aanmelden

Dat kan via Ralph@vlierhof.org of Karen@vlierhof.org

o.v.v. naam, telefoonnummer, email adres, welke prijs optie, dieetwensen en wat voor soort slaapkamer je wilt

Gegevens

Begin:
29 december @ 14:00
Einde:
3 januari 2021 @ 16:00
Evenement Categorie:

Organisator

Team Vlierhof
Telefoon:
+492821970242
E-mail:
info@vlierhof.org

Locatie

Vlierhof – BGG Seminar House
Klever Str. 115
Kleve, 47533 Duitsland
+ Google Maps