Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vrouwelijk Leiderschap vanuit je Innerlijke Godin

19 december @ 09:30 - 17:00

Durf je leiding te nemen en te geven vanuit jouw eigen unieke vrouwelijke hart en kracht?

Wat voor soort vrouwelijke leider ben jij? In je leven? In je werk? Welke uitdagingen heb je? En welke unieke vrouwelijke kwaliteiten heb je? En hoe zet je die in? Vanuit je hart?

Er bestaat veel verwarring over vrouwelijkheid. Moet je als vrouw nou lief en zorgzaam zijn, of pittig en ambitieus? We snappen het als vrouwen zelf bijna niet meer en de mannen nog minder. Vooral in het bedrijfsleven zie je dat veel vrouwen “verharden” en meer focus op hun mannelijke kwaliteiten leggen.

Vrouwelijkheid heeft twee gezichten: een milde, moederlijke en toegewijde kant en een onderzoekende, speelse en extraverte kant. Door het patriarchale systeem in de maatschappij is die pittige kant van vrouwen vaak onderdrukt. Dat is zonde want juist in het vrouwelijke heerst een unieke kracht en dat is juist een heel wezenlijk onderdeel van een vrouw.

Ontdek jouw unieke krachten

Ontdek je natuurlijke vrouwelijke leiderschapsstijl vanuit je hart op een mythisch niveau. Maak kennis met unieke krachten van de 7 Vrouwelijke Archetypes / Godinnen. Wanneer je deze psychologie en zielswerk toepast in je persoonlijke leven, je carrière of bedrijf, bereik je een nieuw niveau van zelfinzicht en acceptatie.

De 7 Godinnen en Archetypes

 1. Maiden ~ – Kwetsbaarheid – Wortel chakra
 2. Moeder ~ Verzorging – Sacrale chakra
 3. Wilde vrouw ~ Moed – Solar Plexus chakra
 4. Genezer ~ Mededogen – Hart chakra
 5. Creatix ~ Manifestatie – Keel chakra
 6. Crone ~ Visie – 3de oog chakra
 7. Priesteres ~ Transformatie – Kruin chakra

 Wat leer je op deze dag

Tijdens deze dag workshop leren we met verschillende oefeningen de 7 archetypes van Vrouwelijke Godinnen en hun unieke aspecten en kwaliteiten (her)kennen. Hiermee kun je je eigen leiderschapsstijl en hoe je deze stijl toepast in je dagelijkse leven ontdekken.

We combineren en integreren deze inzichten vanuit je Mind, Body & Soul. We gebruiken hiervoor o.a. numerologie, ademwerk, dansen, zingen en chakra’s symboliek en meditaties.

Je leert het goddelijke vrouwelijke aspect in jezelf te eren. Jouw unieke vrouwelijke kracht/macht te belichamen, terwijl je medeleven, vriendelijkheid en liefde toont naar anderen. Vanuit integriteit, kwetsbaarheid en authenticiteit creëer je meer balans en harmonie in jouw innerlijk en uiterlijke wereld.

 • Locatie: Vlierhof –  Klever Strasse 115, 47533 Kleve
 • Inloop: vanaf 9.30 – koffie en thee
 • Start: 10:00 – 16:30, lunch rond 13:00 uur (aankomst vana 9.30)
 • Kosten 111 euro, inclusief lunch
 • Maximaal 8 deelnemers – vanwege de Corona maatregelen

Durf je leiding te nemen en te geven vanuit jouw eigen unieke vrouwelijke hart en kracht?

Schrijf je nu dan in via karen@vlierhof.org

 

 

Gegevens

Datum:
19 december
Tijd:
09:30 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
www.karen-wessels.com

Organisator

Karen Wessels
E-mail:
karen@vlierhof.org

Locatie

Vlierhof – BGG Seminar House
Klever Str. 115
Kleve, 47533 Duitsland
+ Google Maps