Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wim Hof Method Workshop 17 juli

17 juli @ 11:00 - 16:00

€ 110

Heb jij interesse in het leren van de Wim hof methode? Plaats jezelf dan nu in de bekwame handen van een WHM instructeur en leer de 3 pijlers van de Wim Hof Methode: Ademhalingstechniek, Koude training, en Mindset. Kom erachter hoe je middels zuurstof en kou je lichaam en geest kunt optimaliseren, en welke fysiologische processen hieraan ten grondslag liggen. Dit zijn workshops tot 12 deelnemers, waardoor de persoonlijke aandacht van de instructeur wordt gewaarborgd, en je advies op maat krijgt. Of je nu meedoet om symptomen van een aandoening onder het juk te brengen, je sportprestaties te verbeteren, of gewoon komt kijken uit gezonde nieuwsgierigheid, een WHM workshop biedt voor ieder wat wils.

De workshop duurt van 11:00 tot 16:00, hij vind plaatst op grond van het prachtige Vlierhof en in een grote tipi. We gaan er een gezellige en leerzame dag van maken. Mijn focus is altijd bij het creëren van een lichte sfeer waarin iedereen het gevoel heeft te mogen delen. Omdat de methode in het begin vrij spannend kan zijn zeg ik er even bij het ijs is optioneel. Het voornaamste is dat je het gevoel mag hebben aan het eind van de dag weer helemaal in je kracht te mogen staan en de van voordelen van van de methode gebruik kan gaan maken. Voel je vrij om een berichtje te sturen als je vragen hebt. Hopelijk zie ik je daar!

——

Plaats jezelf in de bekwame handen van een WHM instructeur en leer de 3 pijlers van de Wim Hof Methode: Ademhalingstechniek, Koude training, en Toewijding. Kom erachter hoe je middels zuurstof en kou je lichaam en geest kunt optimaliseren, en welke fysiologische processen hieraan ten grondslag liggen.

Dit zijn workshops tot 30 deelnemers, waardoor de persoonlijke aandacht van de instructeur wordt gewaarborgd, en je advies op maat krijgt. Of je nu meedoet om symptomen van een aandoening onder het juk te brengen, je sportprestaties te verbeteren, of gewoon komt kijken uit gezonde nieuwsgierigheid, een WHM workshop biedt voor ieder wat wils.

Het programma begint in de regel met een algemene uitleg over de Wim Hof Methode, en omvat in ieder geval een WHM ademhalingssessie en (vrijwillig) ijsbad. Na afloop is er ruim tijd voor bezinning en beschouwing, en gedurende de workshop staat de instructeur klaar voor al je vragen.

Sommige instructeurs hebben een eigen vakgebied, welke zij soms verwerken in hun workshop— denk aan yoga of meditatie. Dit is te zien aan de icoontjes onder het kopje ‘Activities’. Je kunt de instructeur altijd berichten via het contactformulier onderaan de pagina.

Als je geen ervaring hebt met koude training raden we je aan om koud af te douchen in de dagen voorafgaande aan de workshop. Hiermee bereidt je je lichaam effectief voor op het ijsbad.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is geschikt voor jong en oud, en vereist geen enkele eerdere WHM ervaring. Wel is het van belang dat je in goede gezonde verkeert. Ben je erg verkouden of heb je griep, laat je lichaam dan zelf herstellen, en doe later een keer mee. Uit voorzorg raden we het af om deel te nemen als je zwanger bent of epilepsie hebt. Raadpleeg bij hart- en vaatziekten of andere ernstige medische aandoeningen altijd eerst een arts, voordat je aan de Wim Hof Methode begint.

Wat mee te brengen

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Comfortabele kleding
  • Eten/Drinken
  • Er zal koffie en thee aanwezig zijn. Ook een snack voor de pauze.

Gegevens

Datum:
17 juli
Tijd:
11:00 - 16:00
Kosten:
€ 110
Evenement Categorie:
Site:
https://www.wimhofmethod.com/activities/whm-fundamentals-workshop-kleve-nicky-hutzezon/40675#act-buy

Organisator

Nicky Hutzezon
Telefoon:
0615156380
E-mail:
n.hutzezon@hotmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Terrein Vlierhof
Klever Str. 115
Kleve, 47533 Duitsland
+ Google Maps
Telefoon:
0651499878
Bekijk de site van Locatie
nl_NLDutch