Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

XL ZANGCIRKEL – Mantra’s & Medicine Songs

17 september @ 16:00 18:00

Houd jij van samen zingen en de kracht van mantra’s en medicine songs?
En draag je de Vlierhof een warm hart toe?

Dan hebben we zondagmiddag 17 september iets heel bijzonders voor je: op die dag verzorgt de muziek community ‘Spontaan Muziek Maken’ (SMM) een XL-zangcirkel op ons mooie Vlierhof.
Een grote groep muzikanten en zangers neemt jullie mee op een muzikale helende reis van 2 uur, waarbij we mantra’s, medicijnliedjes en andere verbindende liederen gaan zingen. De zangcirkel wordt afgesloten met een soundhealing. Laten we een groot veld van verbinding creëren, dus kom: Hoe meer zielen hoe meer vreugde!

De opbrengst van deze XL-zangcirkel gaat geheel naar nog meer mooie projecten van de Vlierhof. Community for community!

‘Spontaan Muziek Maken’ is een muziek community ontstaan in de Coronatijd, toen een veel muzikanten zonder werk kwamen te zitten maar ook de muzikale verbinding mistten. Een aantal van hen besloten toen om spontaan in kleine groepjes buiten samen te komen om muziek te maken. Na de Corona tijd voegden zij zich samen en zo ontstond er een grote muzikale familie die op onregelmatige spontane momenten bij elkaar komt om te zingen, spelen en te delen.
Wij vinden het heel leuk dat ‘Spontaan Muziek Maken’ naar Vlierhof komt om hun helende klanken met iedereen te delen. Nodig al je vrienden uit en LET’S CREATE MAGIC!

Praktische informatie:

  • Datum: zondag 17 september
  • Tijd: 16:00 uur – 18:00 uur (inloop vanaf 15:30 uur)
  • Locatie: Vlierhof Community en Retreat Centrum, Klever str. 115 in Keeken, 2 km vanaf Millingen aan de Rijn en een half uurtje van Nijmegen.
  • Energie-uitwisseling: 20 euro per persoon.
  • Ben je lid van de SMM community neem dan contact op met SMM om de kortingsticket aan te vragen.

Attentie: We vragen je om zo veel mogelijk te carpoolen, je auto elders te parkeren of op de fiets of met ov te komen. Parkeerplaatsen zijn deze dag beperkt.

€20

vlierhof

Klever str. 115
Kleve, 47533 Duitsland
+ Google Maps
en_GBEnglish