Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zweethut & Opstellingen Intensive Retreat

28 april @ 14:30 30 april @ 16:00

๐—ญ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐˜๐—ต๐˜‚๐˜ & ๐—ข๐—ฝ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—œ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ช๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ.

Wil je inzicht krijgen op patronen die jouw blokkeren om op jouw unieke plek gaan staan? Wil je echt in je kracht komen om het leven vol aangaan? Dan is dit event voor jou! We gaan diverse opstellingen doen met jouw familiesysteem en belangrijke levensthemaโ€™s. Gecombineerd met de Zweethut wordt het een super krachtig weekend!

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—ป
Samen maken we weer een heerlijke 3-daagse deep-dive van verbindende en verdiepende opstellingen meditaties, zweethut ritueel & ceremonie.

๐—ง๐—ต๐—ฒ๐—บ๐—ฎโ€™๐˜€ :
โ€ข Gezinsdynamiek en de invloed daarvan op jouw leven
โ€ข Werken met Voorouderlijnen
โ€ข Authenticiteit, volg je eigen Pad op jouw unieke plek
โ€ข Onbewuste overtuigingen, gedragingen en patronenzichtbaar maken
โ€ข Loslaten, zuivering, verbinding

๐—œ๐—ป๐—ณ๐—ผ
โ€“ DATA: 28-30 april
โ€“ TIJDEN: Je bent welkom vanaf 14.30 uur om in te checken. We beginnen rond 15:30 uur met kennismaken en een verbindende openingsceremonie, rond 16 uur zondag sluiten we af in ritueel en verbinding.
โ€“ INNERLIJKE VERZORGING: heerlijke gezonde vega/vegan maaltijden met biologische producten, veelal uit eigen tuin
โ€“ OVERNACHTEN: prijzen zijn inclusief overnachting
โ€“ UITWISSELING: 375 euro p.p gedeelde kamer. Camping tickets en privekamers ook beschikbaar.
โ€“ MEER INFO: stuur een berichtje of mailtje naar: info@karen-wessels.com
โ€“ GEZONDHEID: Een Zweethut is een intensieve ceremonie. Gebruik je medicatie, of heb je fysieke of mentale klachten, neem dan eerst even contact op voordat je je aanmeldt.

Aanmelden: https://hipsy.nl/event/11351-zweethut-opstellingen-intensive-weekend

PROGRAMMA (Globaal)

๐—ฉ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฎ๐—ด
Aankomst en welkom
Opening
Diner
Opstellingen

๐—ญ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด
Ontbijt
Zweethut opbouwen samen
Lunch
Zweethut Ceremonie
Heerlijke soep en Brood

๐—ญ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด
Ontbijt
Opstellingen
Afsluiting
โ€”โ€“

๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฆ๐˜†๐˜€๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ
We leven allemaal in systemen zoals onze families, werk, verenigingen en onze vriendenkring. Veel van onze onbewuste overtuigingen, gedragingen en patronen vinden hun oorsprong in de systemen waarin we zijn opgegroeid. We hebben bekrachtigende en beperkende patronen, vaak uit loyaliteit, meegenomen. Deze patronen kan je in je huidige leven weer tegen komen binnen nieuwe systemen bijvoorbeeld je relatie of je werk. Met familieopstellingen en systemisch werken, kun je deze onbewuste patronen weer zichtbaar maken. Zodat je zonder blokkades dit mooie leven vol aan kan gaan.

๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ญ๐˜„๐—ฒ๐—ฒ๐˜๐—ต๐˜‚๐˜
Het is een oud ritueel met veel kracht en ook veel zachtheid. Met behulp van warmte en stoom gaan we ons diep reinigen. En niet alleen het lichaam krijgt aandacht. Met de krachtige symboliek en rituelen komen we in een diepere verbinding met de natuur. Gesteund door de wijsheid van onze voorouders reizen we symbolisch door de 4 seizoenen van het leven. Het wordt een diepe en verbindende reis. Met onszelf en vooral ook samen met elkaar.

Onze adem, de warmte van de stenen en het stoom leren je om je aandacht naar je ademhaling te brengen. Jouw adem is jouw kracht, je levensenergie, het hier en nu. Het brengt je terug bij je kern en naar dat in jou wat om adem (ruimte) vraagt en zo kom je in aanraking met wat in jou leeft. Wat wil daar gezien, gehoord en gevoeld worden?

Op jouw manier kun je daar uiting aan geven, in een veilige bedding. We delen, drummen, zingen, lachen schreeuwen en huilen. En soms zijn we in stilte. Wat jou niet langer dient, kan je liefdevol teruggeven aan moeder aarde. Om ruimte te maken om te creรซren, te voelen en te leven. Na afloop kunnen we als herboren weer uit de baarmoeder van moeder aarde kruipen en onszelf welkom heten in de wereld.

Gegevens

Begin:
28 april @ 14:30
Einde:
30 april @ 16:00
Kosten:
โ‚ฌ375
Evenement Categorieรซn:
,
Site:
https://hipsy.nl/event/11351-zweethut-opstellingen-intensive-weekend

Organisator

Karen Wessels
E-mail:
karen@vlierhof.org

Terrein Vlierhof

Klever Str. 115
Kleve, 47533 Duitsland
+ Google Maps
0651499878
Bekijk de site van Locatie
nl_NLDutch