Ina Colletti en Belinda van den Bogaert

Je bent de geest van de zon, de stemming van de maan, de wil van de Wind.  

De workshop gaat over vrouwelijke kracht, het overschrijden van grenzen in uw leven, een stap dieper gaan om een ​​totale “JA” te geven aan de vrouw die je bent. Tot het beste in je, waard om in je volle potentie te verschijnen.

Als vrouwen leren we onze kracht terughouden, heel vaak omdat we bang zijn dat we veroordeeld worden en niet waard geliefd te zijn. Dit patroon van terughouding creëert een vergeten kennis van vrouwelijke kracht. Om dit patroon  van onszelf te beperken te veranderen, moeten we naar het veld gaan, waar we het diepere gevoel ervaren dat in onze lichamen vast zit en onze gedachten beperkt. Een groep kan een hogere energie creëren, die ons kan leiden om deze beperkingen te overwinnen.

Wij nodigen u uit om te beslissen om te groeien, de grenzen in uw geest en bewustzijn te openen. Doe dit op een vrouwelijke manier …

door voor je verlangen te gaan,
door je roep te volgen,
door je dromen te vertellen,
door je wijsheid te delen,
door je liefde te geven.

Als je je op al deze aspecten richt, lijkt het op jezelf in het licht plaatst, en jezelf en anderen door ogen van wijsheid en liefde ziet. In dit weekend creëren we een veld van bewustzijn, veiligheid en liefde waarin je kunt uitdijen, attent zijn, zoekend naar visie en bemiddeling gebruiken.

Leiders: Ina Colletti en Belinda van den Bogaert Zij zijn beide Core Energetics Therapeuten. Ina is ook leraar in Core Energetic en een trainer in Human Psychotherapy.

Begin: vrijdag 19-05-2017 (17.00 uur) Einde: zondag 21-05-2017 Locatie: De Vlierhof, Kleverstrasse 115, 47533 Kleve, Duitsland

Vliegen: Düsseldorf of Düsseldorf Weeze of Amsterdam is mogelijk, Van daar hebben we een taxichauffeur, euro 25, – enkele rit, meer opties mail ons!

Totale kosten:  400, –  (workshop 240, – / volpension 160, -) Vegetarische en veganistische studenten kunnen een vermindering van € 80, – betalen en slapen  dan in een groepskamer.

Registratie: € 200, – op rekening IBAN: DE42 2555 1480 0473 7777 04, BIC: NOLADE21SHG Praxis für bewusstes Leben, tweede betaling tot 15 mei. Voor meer informatie mail ons: inacolletti@web.de of core4everybody@gmail.com