Jouw pad naar innerlijke vreugde en geluk met jezelf.

Een workshop waarin je gaat ontdekken wie je wezenlijk bent,

Wat je beweegt,  gelukkig maakt en hoe je daar steeds meer mee samen kunt vallen.

Je oefent en krijgt inzicht in de betekenis van gronding, eigen ruimte, eigen en niet eigen energie en tools om daar mee om te gaan, inzicht in de thema’s die in jouw chakra’s leven en in dat alles wordt de intuïtie zoveel mogelijk ingezet, zodat je wezenlijk voorbij de ratio kunt gaan beleven en voelen. Je krijgt meer bewustzijn over wie je bent en over jou wensen en verlangens. Het helder krijgen van overtuigingen die niet meer bij je passen en deze leren loslaten zit door het hele programma heen. Waarbij zacht zijn voor jezelf, van jezelf houden een steeds aanwezige basis zal zijn, waardoor nieuwe, eigen energie en waarden een plek bij jou zullen krijgen. Naast spiritueel is het ook een heel praktische transformerende workshop, want iedereen kan de geleerde vaardigheden direct toepassen in zijn/haar dagelijkse leven.

Werkvormen zijn o.a. lichaamswerk, visualisaties, oefeningen met elkaar, delen van je binnenwereld, verwerking van dat wat gezien en beleefd is door tekenen, schrijven etc. zijn. Ook naar binnen gaan en meditatie waarbij je leert je eigen energie te stromen, heeft een belangrijke plaats in de workshops.

Verder kunnen we, mocht er een thema zijn waardoor een cursist geraakt is, een familieopstelling doen. Om daarmee verdere heling op gang te brengen. Er is overigens altijd ruimte om met dat wat zich aandient, te gaan werken.

Thema’s waar we mee werken en waar je van leert:

-Jezelf “aarden” gronden en wat dit wezenlijk met je doet.

-In contact met lichaam, voelen,  levensenergie en vooral je intuïtie bewust-zijn.

-Bewustzijn over je eigen persoonlijke ruimte en je aura in eigendom nemen.

-(jouw) eigen energie stromen, hoe werkt dat?

-Welke energie hoort bij jouw essentie en wat is van je omgeving?

-Jezelf en de wereld liefdevol,  met compassie en een vleugje humor zonder oordeel leren waarnemen.

-De energie van creëren en transformeren inzetten voor een leven dat bij jou en je wezenlijke verlangens past.

-de informatie en thema’s die in je chakra’s leven herkennen.

Het resultaat zal zijn dat je met meer compassie en zonder oordeel naar jezelf en naar je levensthema’s gaat kijken. Dit schept ruimte om helder te krijgen wat jouw verlangens zijn en dat te kunnen creëren wat jij wezenlijk nodig hebt. Door dit bewustzijn zal je meer innerlijke rust en levensenergie ervaren.

Praktisch: 3 weekenden 27/29 januari, 17/19 februari, 24/26 maart van vrijdagavond 19.00 tot zondagmiddag rond 17.00 uur.

Bijdrage: 795 (slaapzaal), 895 (2 of 3 persoonskamer) of 995 (1 persoonskamer) euro inclusief verblijf, ontbijt, lunch en avondeten.

Locatie: De Vlierhof, Klever Strasse 115, Kleve-Keeken.

Over Henk Kalsbeek:

Als kind was ik vooral “thuis” in de natuur. Als volwassene werkte ik in het (speciaal) onderwijs en de jeugdhulpverlening. Er ging een wereld voor me open door de opleiding tot reader/healer. Ik volgde een opleiding tot innerlijk kind therapeut, samen met mijn partner diverse tantra opleidingen en liet mij inspireren door sjamanen uit vele windstreken. Ook volgde ik een opleiding tot familie- en organisatieopsteller. In mijn werkzaamheden komt de integratie van al deze disciplines tot uiting. Vanaf 2006 werk ik vanuit mijn praktijk voor innerlijke groei en bloei: “de levenstuin” en was docent/trainer bij intuïtieve trainingen te Zutphen. Als essentiecoach verzorgde ik  re-integratie en loopbaan begeleiding trajecten. Ook begeleid ik organisaties, waarbij de combinatie van reading en organisatieopstelling informatie geeft die de energie in de organisatie weer kan laten stromen. In mijn dagelijkse leven geniet ik van het wonder partner te mogen zijn, vader van 2 geweldige kinderen en ook nog trotse opa van 4 kleinkinderen.

Over Petra de Vries:

Na jaren in de zorg als verpleegkundige en leidinggevende gewerkt te hebben maakte Petra de overstap naar het werken als trainer en coach. Tevens werkt zij alweer enige jaren als reader en healer.

Petra verzorgde o.a. workshops teambuilding, communicatie, creatief manifesteren, trance dans en andere op (persoonlijke) ontwikkeling gerichte trainingen. Tevens heeft zij 6 jaar als docente Intuïtieve Trainingen gewerkt.

Persoonlijke groei en ontwikkeling is haar passie, om zo meer en meer ruimte te maken voor wie zij in wezen is en haar kwaliteiten meer zichtbaar te leven. Momenteel volgt zij de opleidingen Trance Medium Healing en Hands on Healing alsmede de opleiding Familieopstellingen.

Het begeleiden van anderen op hun pad van groei en ontwikkeling motiveert haar enorm.  Om zo ook anderen (weer) in contact te brengen met hun kwaliteiten. Haar trainerschap kenmerkt zich door humor, enthousiasme, een grote mate van helderheid en een zeer gegrond aanwezig zijn.