With Henk Kalsbeek and Petra De Vries

Een dag over liefde, eigenwaarde en hoe jij als wezen hiervan mag genieten in relatie met jezelf, anderen, aarde en kosmos.

Je hartchakra heeft een centrale plaats binnen je chakra´s. Daarbij heeft zij een eigen-wijsheid, een eigen intelligentie. Deze dag ga je luisteren naar dat wat je hart je te vertellen heeft over jouw contact met liefde en eigenwaarde voor jezelf. Ook wat er gebeurt met deze kwaliteiten in verbinding met anderen. En… mag jij als wezen in relatie met al de wijsheid  van je hart genieten  van jouw “zijn” in de wereld,  genieten van de heelheid van de kosmos, de onvoorwaardelijkheid van de aarde?

Deze workshop geeft je bewustzijn en helderheid over de wijsheid van jouw hartchakra.  Hierdoor kun je met meer gemak kiezen om te leven in verbinding met de kwaliteiten en de verlangens van je hart. We maken gebruik van visualisaties, (zacht)lichaamswerk,  deelrondes, lichtheid en plezier.

Tijd: Zaterdag 10 december. Start 10 uur. Afsluiting rond 17.00 uur. Je bent welkom vanaf 9.30 uur.
Bijdrage: 95 Euro

Opgave via  info@delevenstuin.nl, vernoem hierbij naam en adres. Je krijgt dan verder bericht.

Over Henk Kalsbeek:

Als kind was ik vooral “thuis” in de natuur. Als volwassene werkte ik in het (speciaal) onderwijs en de jeugdhulpverlening. Er ging een wereld voor me open door de opleiding tot reader/healer. Ik volgde een opleiding tot innerlijk kind therapeut, samen met mijn partner diverse tantra opleidingen en liet mij inspireren door sjamanen uit vele windstreken. Ook volgde ik een opleiding tot familie- en organisatieopsteller. In mijn werkzaamheden komt de integratie van al deze disciplines tot uiting. Vanaf 2006 werk ik vanuit mijn praktijk voor innerlijke groei en bloei: “de levenstuin” en was docent/trainer bij intuïtieve trainingen te Zutphen. Als essentiecoach verzorgde ik  re-integratie en loopbaan begeleiding trajecten. Ook begeleid ik organisaties, waarbij de combinatie van reading en organisatieopstelling informatie geeft die de energie in de organisatie weer kan laten stromen. In mijn dagelijkse leven geniet ik van het wonder partner te mogen zijn, vader van 2 geweldige kinderen en ook nog trotse opa van 4 kleinkinderen.

Over Petra de Vries:

Na jaren in de zorg als verpleegkundige en leidinggevende gewerkt te hebben maakte Petra de overstap naar het werken als trainer en coach. Tevens werkt zij alweer enige jaren als reader en healer.

Petra verzorgde o.a. workshops teambuilding, communicatie, creatief manifesteren, trance dans en andere op (persoonlijke) ontwikkeling gerichte trainingen. Tevens heeft zij 6 jaar als docente Intuïtieve Trainingen gewerkt.

Persoonlijke groei en ontwikkeling is haar passie, om zo meer en meer ruimte te maken voor wie zij in wezen is en haar kwaliteiten meer zichtbaar te leven. Momenteel volgt zij de opleidingen Trance Medium Healing en Hands on Healing alsmede de opleiding Familieopstellingen.

Het begeleiden van anderen op hun pad van groei en ontwikkeling motiveert haar enorm.  Om zo ook anderen (weer) in contact te brengen met hun kwaliteiten. Haar trainerschap kenmerkt zich door humor, enthousiasme, een grote mate van helderheid en een zeer gegrond aanwezig zijn.