Vrijdag 27 – Zondag 29 mei is er het volgende weekend met een groot Vlierhof topic: MANNENWERK.

DSCF7281Voorafgegaan door een vijfdaagse queeste, van maandag tot vrijdag, in stilte en afzondering voor wie daarin geinteresseerd is. Om de goede focus voor het weekend zelf te ontwikkelen.

Wij hebben de eer elk jaar in september het European Festival of Brotherhood te mogen hosten van Sujith (youtube: Brotherhood Festival_Sujith Ravindran). Een wens van Sujith is het om een european centre for Brotherhood op te richten.

Wij willen dat ondersteunen door op Vlierhof een aanvang te maken.

Met als thema ‘de Graalqueeste en de ronde tafel, mannenwerk’ nodigen wij allen die met mannenwerk bezig zijn en daarin geinteresseerd zijn, een weekend met open space formule te komen brainstormen over mannenwerk en de functie die Vlierhof daarin vervullen kan. Misschien kunnen we wel zulke tafel met 12 plekken samen maken….

Zowel kamperen als binnen slapen op kamer of dormitory is mogelijk.

Queeste en Mannenweekend met vrijwillige bijdrage. Onze kale kostprijs is ongeveer €25 per dag…Voor kamperen minder, voor een kamer meer…. Voor wat het ieder waard is en wat je te besteden hebt.

Kan je adressen aandragen van mensen die mannenwerk doen, of van mannengroepen, of gewoon mannen die geinteresseerd zijn mee te denken, zend ze in op info@vlierhof.org

Het hoeft geen betoog dat wij ook graag willen dat ook vrouwen op Vlierhof zich gelijkaardig nestelen, om uiteindelijk tot eenheid te komen….Er zijn ook meerdere vrouwengroepen die hier geregeld komen. Om dat vanuit VLIERHOF zelf te doen, moeten vrouwen natuurlijk zelf het voortouw nemen.. Onze mannen hier zullen hen dan trouw dienen.

Vrouwen, voel je hierbij uitgenodigd!