FREDERIQUE:
Hierbij bied ik een midwinterviering aan op zaterdag 23 december 2017.

In deze midwinterviering wordt gewerkt met het labyrint. En daarbij gebruik ik zang en kleuren, en evt  schrijven als creatieve werkvormen. Met daarnaast ontspanningsoefeningen.

De midwinterviering vindt plaats in de donkerste tijd van het jaar, de kortste dag qua daglicht en de langste nacht. Wanneer je dit op psychologisch niveau beschouwt, dan worden we uitgenodigd om te bezien hoe het met onze schaduwzijden zit, en ook wat  nu de essentie van mijn bestaan is.
In de natuur laten de bomen hun bladeren vallen. Het is een voorbereiding op de winter. De bladeren zijn overbodig. De essentie blijft over. Een boom zonder bladeren zie ik altijd als het skelet van deze boom. Het laat de basisstructuur zien. Zonder aankleding.

Op deze dag wil ik graag met jullie deze essentie in je eigen proces naar voren laten komen. Het is individueel werk en we doen het samen. Het delen van ervaringen en ook het samen zijn is een energetische trilling die verbondenheid schept. Werken met het labyrint biedt daarbij een bijzondere ondersteunende werking. Het labyrint heeft de inkerende werking, het centrum, en het je naar buiten keren in zich verweven. En daarmee kan een diepergaande werking in ons bewerkstelligd worden.

Het vaste labyrint wat op de Vlierhof ligt, ligt buiten en ook nog eens op het centrum van het terrein, wat ik een mooie synchroniciteit vindt hebben.

In ieder geval een goede decembermaand gewenst en wie weet ontmoeten we elkaar op de 23ste. Je bent van harte welkom.

Midwintergroet van Frederique
 
Kosten: 35 € inclusief lunch, koffie en thee,
 
Aanmelding tot en met de 20ste december 2017 : fredehagen1955@uwnet.nl   en/of info@vlierhof.org