with Brenda Lelie

Een weekend vol Mindfulness. Je helemaal onderdompelen in het moment en op een intensieve manier met Mindfulness bezig zijn. Op een prachtige, inspirerende plek midden in de polder.

Gedurende de dag zijn er verschillende mindfulnessmeditaties en yoga. Ook is er ruimte om op jezelf te zijn, het terrein en de omgeving te verkennen of ’s avonds bij het haardvuur de gezelligheid op te zoeken.

Data

Van zaterdag 27 augustus 10:00 tot zondag 28 augustus 16:00.

Kosten

Hieronder staan de kosten voor het verblijf en eten bij de Vlierhof. Deze maak je van te voren over. Aan het eind van het weekend mag je mij een bijdrage doen voor de meditaties en yoga.
1-persoonskamer (incl. linnengoed): €90
2-persoonskamer (incl. linnengoed): €75
Kamperen (met je eigen tent): €50

Vragen of aanmelden? Stuur me even een berichtje op info@brendalelie.nl of 06-12665565

RvdW-8326_bijgesneden_rond

Ik ben Brenda Lelie (1984) en afgestudeerd als Levenslooppsycholoog.
Vaak gaat het bij psychologie om het helpen van mensen die niet goed in hun vel zitten. Als levenslooppsycholoog kijk ik juist naar hoe je gezonde mensen kunt helpen nóg gelukkiger, gezonder en succesvoller te zijn.

Begin 2015 volgde ik een Mindfulnesstraining. Hier heb ik heel veel aan gehad. Het helpt mij bij het maken van keuzes en het omgaan met spannende situaties. Omdat ik zelf zo veel heb gehad ben ik de opleiding tot Mindfulnesstrainer bij het Radboud Centrum voor Mindfulness gaan doen en geef ik sinds 2016 trainingen, organiseer ik Mindfulnesswandelingen en een oefengroep. Ik wil Mindfulness graag op een heel laagdrempelige manier aanbieden. Ik vraag dan ook geen vaste bedragen voor de trainingen die ik zelf organiseer. Iedereen kan een voor hem/haar passende bijdrage doen na afloop (bij trainingen en activiteiten die ik met anderen organiseer kan het zijn dat er een vast bedrag wordt gevraagd).

Naast het geven van Mindfulnesstrainingen doe ik vrijwilligerswerk bij School’sCool. Daar coach ik jongeren en begeleid ik als mentorcoach ook andere vrijwillige coaches.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial