Van dinsdag 13 februari 2018 vanaf 17u tot zaterdag 17 februari 13.00u

4 dagen samenleven en co-creëren op basis van het gedachtengoed van Marshall Rosenberg.

Met Open Space Technology, deelnemers geven workshops en volgen workshops van andere deelnemers. Tweetalig Nederlands en Engels, voor een kleine groep tussen 15 en 30 deelnemers

Prijs :

Prijzen zijn voor accommodatie, eten en drinken en een kleine bijdrage aan de organisatie

  • Enkele kamer 341€
  • Dubbele of driepersoonskamer 281€
  • Vierpersoonskamer 261€
  • Slaapzaal 251€

20% korting mogelijk voor studenten of mensen met weinig financiële middelen

Inschrijven en inlichtingen via mail gemmavzw@gmail.com of tel 003232302246 of 0032486885106. Je bent ingeschreven na het betalen van een voorschot van 150 euro op rekeningnummer 

  • IBAN: BE36 97314287 6081
  • BIC: ARSPBE22

www.gemma.be

 

Over de organisatoren

Cecilia Magnus (Antwerpen)

Cecilia groeide op in een bijzonder talrijk gezin waar veel gezongen werd. Ze gaf jarenlang les als dramadocente en volgde vele opleidingen waaronder NLP (Neuro-linguistische Programmatie), Geweldloze Communicatie, Systemische opstellingen, Psych-K, etc… Ze begon dan te werken als facilitator van veranderings- of groeiprocessen, iets wat haar altijd al gefascineerd had.

In 2010 richtte zij Gemma op, een vzw/stichting die zich inzet voor het bevorderen van harmonie en verbinding. Ze ontdekte de bijzondere kracht van Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg op een NVC (Nonviolent Communication)-festival, en sindsdien geeft ze zelf trainingen in Geweldloze Communicatie, gecombineerd met NLP.  

In 2013 ontdekte zij Stembevrijding van Jan Kortie, en voelde opnieuw de verbinding die zingen kan brengen, zoals ze die ook gekend had in het grote gezin waarin zij opgroeide. Ze combineert dit nu met Geweldloze Communicatie, NLP en Systemisch Opstellingswerk.  Zo laat ze mensen deelgenoot zijn van het zalig gevoel zich al zingend te kunnen uiten en zich verbonden te weten.
Ze is ook coördinator van Gemma dat nog allerlei andere boeiende activiteiten organiseert. www.gemma.be

 

Katrien Van den Bergh (Kleve)

Katrien is oorspronkelijk Belg, groeide op in Zwitserland is 14 jaar naar een internationale school geweest. Nog altijd is ze sterk beïnvloed door haar internationale achtergrond en draagt graag aan begrip tussen mensen, waarvoor ze in de geweldloze communicatie een effectief en verbindend hulpmiddel heeft gevonden. 2015 heeft ze haar eerste introductiecursus geweldloze communicatie gevolgd, voelde zich daarin meteen thuis en heeft sindsdien daarmee verder gedaan. Ze heeft 2016 een 15-daagse training in geweldloze communicatie en zelf-compassie gevolgd en neemt momenteel deel aan een training voor NVC trainers in Bonn. Voor leden van de Vlierhof gemeenschaft heeft ze samen met Martijn Cornelissen een oefengroepen NVC zoals een programma compassionate communication op de Vlierhof Easter Retreat 2017. Ze heeft ook opleidingen gevolgd in groepsfacilitatie en leiderschap. Ze is heel gemotiveerd om verder te doen met NVC en verheugd zich op haar eerste collaboratie met Cecilia. Haar verdere interesses omvatten creatief schrijven (waarvoor ze net haar blog www.tenderheartsong.wordpress.com heeft opgericht) en dans.