Aspirant Teamlid | Gezonde voeding & Catering
Hey,Ik kom uit België en vertoef sinds kort op het Vlierhof. Ik kijk op als je “dag Sarah” in de keuken roept. Je raadt het al, ik kom die keuken op deze prachtige plek bemannen. Ik vertel je alvast een beetje over mezelf, zo weet je wie ik ben.

Ooit vloog ik de wereld rond voor werk of vertier, leefde ik als een sneltrein, ging ik tot zonsopgang op stap en werkte ik de grootste troep naar binnen. Wanneer ik precies sliep, weet ik niet.

Tot deze ongezonde levensstijl mijn lichaam in crisis deed gaan, ik verloor alle energie en levenslust. Hoewel ik gecrasht was, bleef ik overeind krabbelen en stootte ik op macrobiotiek. Heel toevallig en toch ook niet.

Vegetarische voeding stond al langer op mijn menu, maar de opleiding Holistisch Life Coaching & Counseling opende een nieuwe wereld: die van de 5 seizoenen, natuurlijk koken, graan, veel groenten en peulvruchten.

Eind 2019 kookte ik voor de eerste keer voor een kleine groep in een stilteklooster en enkele maanden later startte ik een vegan take away in Bornem, de plaats waar ik de meeste tijd van mijn leven heb gewoond. Ik experimenteer met kefir, gefermenteerde groenten en het drogen van kruiden. Ik heb goesting om binnenkort de groentjes en kruiden uit onze eigen Vlierhof te bereiden!

Mijn lijf hou ik soepel met yoga en wandelen, zo kom ik tot mezelf. Het eerste liefst tussen vier muren en het tweede met voorkeur in een bos, langs water of in de bergen.

Je kan bij mij terecht voor een kopje granenkoffie en een babbeltje. Of een ontspannende lichaamsmassage, een passie die ik verder wens uit te diepen door een opleiding Shiatsu.

Veel liefs,

Sarah Verhasselt
nl_NLDutch