Er is veel meer dat ons verbindt dan dat ons van elkaar scheidt; uiteindelijk is het hele gevoel van ‘gescheiden zijn’ en ‘ongelukkig zijn’ het resultaat van de eindeloze dialoog in ons briljante hoofd en al het gedoe dat deze dialoog met zich meebrengt. Het leidt ertoe dat we steeds meer zich te pletter zoekende Human Doings zijn geworden dan tevreden Human Beings, laat staan dat we in de buurt komen van simpelweg te worden wie we zijn.

Inmiddels hebben we hier in het Westen decennia van goede en mooie therapie, coaching, training en begeleiding vanuit alle werelddelen achter de rug, waardoor nu het moment is gekomen om dit rijpe en volgroeide bewustzijn, met al de vergaarde wijsheden en inzichten, in te zetten voor een eenvoudiger en voldoening schenkende vorm van samenleven.

We kunnen de rol van toeschouwer, van commentator, van beterweter of van welke dialoog er ook maar in ons briljante hoofd wakker wil worden nu laten rusten; het spel van wat Eckhart Tolle het pijnlichaam noemt verkennen, herkennen en waarderend erkennen om zodoende ruimte te scheppen voor het nieuwe bewustzijn. In deze mini-workshop zullen we aandacht schenken aan deze overgang, van een door het pijnlichaam gestuurd bewustzijn naar het leven vanuit het nieuwe bewustzijn.

Eckhart Tolle Teachings moet je niet bespreken, je moet ze ervaren! En dat is precies wat we deze avond zullen gaan doen, geen ver idealistisch doel, wel een gloedvolle intentie ervaren vanuit het hier en nu: creating a new earth.

Deze workshop staat op zichzelf en is tevens onderdeel van de Power Flour Journey. Een reis die ik vanaf 1 April in 183 dagen, door 12 landen, over 16000 Kilometer samen met 10000 mensen ga maken met 1 boodschap: verbinding (zie www.declou.com)

19:00 – 22:30

Kosten: € 20,–

Aanmedling graag vooraf vanwege beperkte ruimte: Evert van de Ven, nu@declou.com

Facebook Page