Het seminarhouse is een serene en stijlvolle plek voor workshops, seminars en groepsverblijven. Ideaal voor een weekend relaxen, te huur voor groepen of een cursus of bijeenkomst. Er zijn in hostel-stijl twaalf slaapkamers en een slaapzolder met lekkere bedden en moderne, schone sanitaire faciliteiten. Er hangt een rustieke sfeer door het gebruik van natuurlijke materialen. Er is een meditatie- en yogaruimte, een mooie eetzaal anex lounge en er is veel groen en natuur: in de omgeving, maar ook op het land. Je loopt zo de bloementuin in. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid voor een kampvuur en of een natuurlijke sauna.

Het seminarhouse beschikt over diverse eenvoudige eenpersoons- en tweepersoonskamers. Ook is er een slaapzaal (dorm) voor totaal 10 personen. Zelfs kamperen op het ruime terrein behoort tot de mogelijkheden.

Studio-groepsruimte
Het seminar huis heeft een fijne warme zaal, die kan worden gebruikt voor yoga of meditatie, een lezing of performance en andere groepsactiviteiten.De zaal is uitgerust met voldoende stoelen, matjes , geluidsinstallatie en flap-over. Het heeft een mooie houten vloer met openslaande deuren naar de tuin.

Lounge
De lounge bestaat uit een bar en een grote tafel om aan te lunchen of te vergaderen en een zitplek om te ontspannen, te drinken en te praten. De lounge is de ideale ruimte om heerlijk met elkaar te eten of een brainstorm te houden . De bar is uitgerust met voldoende glazen en kopjes, borden, kommen en bestek, een koelkast en er kan koffie en thee worden gezet.

Zit-spreek kamer
Naast de twee grote zalen hebben we ook een intieme zit-spreekkamer. Hier kan je je even terugtrekken voor een gesprek, maar de ruimte kan ook goed gebruikt worden voor massages en andere een-op-een-activiteiten.

Sauna en Kampvuur
Op het terein hebben we een kampvuurplaats waar geregeld een vuur gemaakt wordt. Als het je gezellig lijkt ‘s avond een kampvuur te hebben, kunnen wij hiervoor zorgen. Daarnaast kunt u ook onze houtgestookte sauna met een fantastisch uitzicht op de bomen en de vijver huren.

Accommodatie
Het Seminarhouse biedt slaap gelegenheid voor total 32 personen.

  • 3 eenpersoonskamers

  • 6 tweepersoonskamers (5 met 2 enkele bedden en 1 met dubbelbed)

  • 1 driepersoonskamer (met 1 dubbelbed en 1 enkelbed)
  • 1 vierpersoonskamer (met 4 enkele bedden)
  • dorm voor 10 personen

De kamers zijn eenvoudig en sereen ingericht: Een bed met heerlijk zachte donsdek en een zithoekje. Iedere kamer beschikt over een eigen wasbak. Er zijn 3 toiletten en 2 douches voor gedeeld gebruik. Op de begane grond zijn eveneens 3 toiletten en 1 douche.

Dorm

Wat is er nou leuker dan met een matras op zolder ‘kamperen’? Voor groepen of een klein budget is deze slaapzaal ideaal. Er zijn in totaal tien slaapplaatsen beschikbaar.

Er is een toilet. Douches bevinden zich een verdieping lager.

Kamperen

Op de Vlierhof is volop plek om te kamperen. Houd je van kamperen neem dan vooral een tent mee. Wie kampeert zorgt natuurlijk zelf dat er geen rotzooi of zwerfvuil achterblijft. Houd je plekje netjes, respecteer de natuur en elkaar.

En bovenal, geniet van de 3 hectare aan natuurschoon en ecologische bouw die de Vlierhof biedt. Houd er rekening mee dat je gebruik maakt van de sanitaire voorzieningen in het gebouw.

Keuken

Voor gasten die in het seminarhouse verblijven biedt de Vlierhof een vol pension mogelijkheid. Zowel ontbijt, de warme lunch als het avondeten wordt vers en zo veel mogelijk uit eigen tuin bereidt. De Vlierhof is uitsluitend vegetarisch. Heerlijk vers, puur en voedzaam.