Op Vlierhof vind je jonge energie op een oude, maar prachtige en veelzijdige locatie. Onze plek maakt deel uit van een woongemeenschap en een kleinschalige biologische community met een boomgaard, groentetuin en een grote kas. Wij bieden hier ruimte voor allerlei vormen van bewustzijnsgroei, beweging, verbinding, ontspanning en welzijn. 

Ontdek ook onze veelzijdige seminar house, guesthouse, natuurcamping en B&B.

Een ideale gastvrije plek om laagdrempelig kennis te maken met het community-leven. Gewoon heerlijk te ontspannen en even weg in de natuur te zijn. Of om je favoriete  event of workshop te bezoeken of deze zelf te hosten. 

Seminar House – Workshops & Groepen

Seminar House – Workshopruimtes

Het seminar house beschikt over diverse workshop en sessieruimtes (van 1 tot 30 personen) een eetzaal en relaxlounge. 

Seminar House – kamers

Er zijn 12 comfortabele slaapkamers met gedeelde douches en toiletten. Er zijn 1-, 2- en 3-persoons kamers.  

B&B en Guesthouse 

Lotushuisje

Dit unieke natuurhuisje is oorspronkelijk als liefdesnestje gebouwd. De vorm van dit tiny house lijkt op een lotus wanneer de ramen uitgeklapt zijn. Zo ben je echt even een met de natuur. 

B&B seminar house

Je bent welkom om één van onze mooie kamers te huren in het Seminar House.

We hebben 1 persoons, 2 persoons of familiekamers.  

Direct boeken bij Vlierhof van B&B of Camping

Natuurcamping 

Natuur Camping

Wij hebben een groot campingterrein met een meditatie-dome, sauna, boomgaard, labyrinth en vuurplaats. Je bent van harte welkom om met de camper of tent bij ons te kamperen. 

Glamping Bell-Tent

Ontdek de rust en ruimte van een heerlijke natuurcamping, met een vleugje luxe. Ervaar het zelf in 1 van onze geweldige “Glamping” Bell-tenten. Beide Bell-tenten zijn smaakvol en zeer comfortabel ingericht. Bijzonder geschikt voor een romatische get-away met zijn tweetjes.

nl_NLDutch