new-year1

Tickets: €40
Oudejaarsavond nadert en we verlangen naar mindful feesten! Laten we beginnen met gelukkige buiken gevuld met gezonde vegetarische lekkernijen en speels entertainment …
Wat dacht je van een drie-gangen diner van zelfbereide gerechten uit lokale biologische producten (waarvan sommige verbouwd zijn op ons eigen terrein), een gemeenschap van vertederend misfits en een open podium om je innerlijke landschappen te uiten en te delen op een manier die goed voelt voor jou?
Heeft u een verhaal te vertellen, een muziekstuk te spelen, een lachwekkende vaardigheid om ons te verrassen? Verlangt je ziel naar een gelegenheid om te dansen alsof niemand toekijkt? Is je lichaam nieuwsgierig om je af te stemmen met een ander en op te gaan in een wervelwind van de Argentijnse Tango? Heb je ervan gedroomd  de heiligheid van de winter en de overgang van dit jaar in een ritueel te vieren?
Doe dan mee aan onze middernachtceremonie van dankbaarheid en het maken van voornemens! We zullen een ruimte voor persoonlijke expressie, gemeenschappelijk delen, luchtige bewustzijn en gezegende dankbaarheid co-creëren.
Ben je er klaar voor? Kom dan naar De Vlierhof op zaterdag 31 december. U kunt er zelfs de nacht doorbrengen en een brunch met ons delen op 1 januari. Laten we 2017 samen in een inspirerende en samenwerkende stemming beginnen!
Programma:
3-Gangen Diner – 1800-1900 ; Tango Argentino – 1900-2000 ; Open Podium – 2000-2130 ; DJ 2130 – 0200