Natuurlijke verbinding tijdens de Vlierhof Summer Family & Friends week

We nodigen je samen met je familie en vrienden uit naar Vlierhof te komen voor een week kamperen, buiten eten en het ontdekken en verkennen van flora en fauna. Kom spelen en creëren met natuurlijke elementen en je verbinden met anderen.

Doe mee met the Vlierhof Summer Family & Friends Week!

Van 24 tot 28  juli is het tijd voor genieten met familie en vrienden op De Vlierhof. Sluit aan in een kring van tenten rondom het kampvuur en beleef deze week samen met andere gasten. De groene omgeving van de Vlierhof nodigt zowel ouders als kinderen uit  de natuur te verkennen, lichaam en geest te ontspannen, de zintuigen te prikkelen en zich met elkaar  te verbinden. Laat schema’s en doelen los  en  duik in plaats daarvan in speelse activiteiten zoals het bouwen van een gemeenschappelijke tent, deelnemen aan een “drie-benen-race”, het verkennen van de natuur  of je natuurlijke nieuwsgierigheid te volgen.

Het Vlierhof team biedt een veilige omgeving om te spelen, diverse materialen en mogelijkheden om samen te genieten van momenten van verbinding en plezier!

Wanneer: maandag 24 juli 14:00 tot en met vrijdag 28 juli  15:00 uur
Waar: woonwerkgemeenschap Vereniging De Vlierhof, Klever Strasse 115, 47533 Keeken, net over de grens van Millingen a.d. Rijn.
Wie: Gezinnen met kinderen van ongeveer 4-10 jaar (de activiteiten zijn gericht op deze leeftijdsgroep, maar jongere en oudere kinderen zijn van harte welkom)
Zelf meenemen: je tent en campingbenodigdheden (geen potten en pannen nodig).

Prijzen:
191 EUR / volwassene maandag-vrijdag
108 EUR / kind maandag-vrijdag

De prijs omvat een kampeerplaats, eten en drinken en deelname aan activiteiten.