Vrijwilligers zijn een hele belangrijke pijler voor onze vereniging & eco-community. Vlierhof is volop in beweging en kan daarom altijd wel extra handjes gebruiken! Zo kun je meewerken aan allerlei taken en/of klussen. Zoals tuinieren in onze heerlijke moestuin of boomgaard, hout hakken/zagen, lekker klussen, opruimen of koken, of meedenken/bouwen aan mooie projecten.

Tijdens het meewerken maak je kennis met onze prachtige plek en de bewoners. Je kunt dan persoonlijk het samenleven en werken in een community ervaren. Wil je een paar dagen op Vlierhof verblijven om te vrijwilligen, kom dan eens naar onze specifieke vrijwilligersdagen. Vaak doen we dan specifieke grotere projecten of meerdaagse klussen. Kijk in onze agenda voor de nieuwe data voor de Klusdagen. 

Wil je buiten de vrijwilligersdagen naar Vlierhof komen om te vrijwilligen neem dan contact met ons.

Er is voor het nieuwe seizoen (mei/juni t/m september/oktober) ook weer ruimte voor seizoensvrijwilligers. Dit zijn vrijwilligers die gedurende deze maanden op Vlierhof verblijven om een steentje bij te vragen. Denk hierbij o.a. aan de tuin en onze camping/host. Iets voor jou?

Heb je interesse om op Vlierhof te komen vrijwilligen? Neem contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen.

*Van december tot half Januari houden wij een vrijwilligers stop. In de periode is het niet mogelijk om als vrijwilliger naar Vlierhof te komen.*

Meewerkdagen en aanmelden

  • Een meewerkdag duurt ongeveer 5-6 uurtjes en begint (in overleg) meestal rond 9 uur
  • Voor iedere taak/klus is er een begeleider die je op weg helpt bij je taak en waar je bij vragen terecht kunt
  • Werk je meerdere dagen mee? Dan is het verblijf (in onze dormitory) en eten kosteloos. Voor een verblijf in een privékamer vragen we wel een kleine extra bijdrage.
  • Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd
  • Heb je interesse? Schrijf je dan in via onderstaand formuler