Vrijwilligers zijn een hele belangrijke pijler voor onze vereniging & eco-community. Vlierhof is volop in beweging en kan daarom altijd wel extra handjes gebruiken! Zo kun je meewerken aan allerlei taken en/of klussen. Zoals tuinieren in onze heerlijke moestuin of boomgaard, hout hakken/zagen, lekker klussen, opruimen of koken, of meedenken/bouwen aan mooie projecten.

Tijdens het meewerken maak je kennis met onze prachtige plek en de bewoners. Je kunt dan persoonlijk het samenleven en werken in een community ervaren. Op dit moment bieden wij alleen plekken aan voor vrijwilligers die hier voor 1 á 2 maanden op Vlierhof kunnen verblijven. Dit geldt tot november 2023. We zoeken iemand die de hele week of voor enkele dagen per week hier verblijft. 

Wil je een paar dagen op Vlierhof verblijven om te vrijwilligen, kom dan eens naar onze specifieke vrijwilligersdagen. Vaak zijn dit specifieke grotere projecten of meerdaagse klussen. Kijk in onze agenda voor nieuwe data voor de Klusdagen. 

Meewerkdagen en aanmelden

  • Een meewerkdag duurt ongeveer 5-6 uurtjes en begint (in overleg) meestal rond 9 uur
  • Voor iedere taak/klus is er een begeleider die je op weg helpt bij je taak en waar je bij vragen terecht kunt
  • Werk je meerdere dagen mee? Dan is het verblijf (in onze dormitory) en eten kosteloos. Voor een verblijf in een privékamer vragen we wel een kleine extra bijdrage.
  • Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd
  • Heb je interesse? Schrijf je dan in via onderstaand formuler

nl_NLDutch