MET ANNE-MARIE REIMERT

Anne-marie is een goede wandelvriendin sinds jaren van Anutosh. Zij heeft haar eigen organisatie, ik floreer nu waarin ze blogs schrijft over haar wandelingen. 

Samen met Anutosh – nu 80 jarige pelgrim – verzorg ik een retraite waarin we je uitnodiging de langste reis van je leven te maken: die van je hoofd naar je hart. We wandelen en geven je af en toe een vraag mee of thema. Aandacht, acceptatie, loslaten en leren ontvangen staan centraal.

‘De retraite floreren voor pelgrims biedt veel tijd om ervaringen te delen en deze te ‘vertalen’ naar jouw eigen levensregel.’ Anne-Marie legt uit dat je tijdens de retraite op zoek gaat naar antwoorden op de volgende vragen:

• Welke waarden wil ik be-leven?
• Wat is de boodschap van mijn gevoel?
• Wat kan ik doen om mijn idealen meer te leven?
• Hoe kan ik mijn krachten beter tot hun recht laten komen?
• Welke gewoonten helpen mij en welke wil ik veranderen?
• Hoe kan ik mezelf accepteren en nieuwe gewoonten aanleren die me helpen mijn beste zelf te zijn?

Anne-Marie Reimert probeert jaarlijks vier maanden te voet onderweg te zijn. De overige maanden is zij beschikbaar voor het begeleiden van veranderingsprocessen.

Hoeveel? Je betaalt Anne-marie wat het programma je waard was met een minimum van € 100. De kosten voor verblijf variëren van € 83 voor een plekje op de slaapzaal tot maximaal € 148 voor een eigen kamer. Wil je een kamer delen dan betaal je € 118. Deze bedragen zijn inclusief alle maaltijden en betaal je zelf aan Vlierhof.

Verdere weekends 2017:
1–3 December

Meer informatie vind je op www.ikfloreer.nu

Contact: anne-marie@ikfloreer.nu, 06-30893880