wild-woman-sisterhood4met Margo Awanata.

Ben je verlangen naar Sisterhood en het gevoel van de verbazingwekkende kracht van intensieve saamhorigheid? Dit is de unieke kans! Om verbinding te maken met jezelf en je wilde natuur herontdekken. Als u uw verbinding met andere vrouwen die ons zullen toetreden van over de hele wereld te herstellen. Om de warme, helende en liefdevolle energie van Sisterhood voelen.

Dit is een kans om samen te zorgen voor een ervaring die een gift te bouwen op zal zijn.

Voel je het?

Een retraite om onze meest goddelijke instincten, onze spirituele bron; het verkennen van onze innerlijk weten en dansen met blote voeten op de heilige grond van Moeder Aarde.

Wat kunt u verwachten?

Het doel van de workshop is om Sisterhood ervaren, door het maken van contact met elkaar, voeden onze emoties, ons lichaam en de levende wereld om ons heen. En aan te sluiten en te leren hoe we onze natuurlijke intuïtieve wijsheid vertrouwen. En om onszelf te bevrijden van de snaren die ons hechten aan alles wat we niet meer nodig hebben.

Wij zullen dansen, delen, schreeuwen, te verbinden met onszelf; anderen en de aarde, te mediteren, te bezoeken heilige plekken in de natuur, voel het ritme van de trommel en word zussen: word familie met vrouwen die we misschien niet eens eerder hebben gekend.

Voel je welkom en lid worden van deze prachtige kans!

Over de organisator, Margo Awanata

Margo heeft gewerkt voor meer dan 10 jaar als een facilitator inself ontwikkeling en vrouwelijke empowerment van groepen en individuen, bij elkaar als gelijken te brengen vrouwen, familie als zusters. Ze geeft diep voor alle vrouwen, hen aanmoedigen om hun volledige potentieel te leven

Ze houdt de ruimte voor iedereen die deelnemen aan volledig veilig en geaard voelen. Dit opent de weg naar echt het gevoel het eigen zelf, zowel sterke als zwakke plekken, en durven om jezelf voort te brengen om jezelf open te stellen voor alles wat het leven houdt voor u.

Coach and Priestess van de vrouw met uitgebreide ervaring in Tantra, Sjamanisme en vele andere wegen. Zij is een expert in het creëren van een heilige ruimte voor groepen. Ze vindt het heerlijk om wild te dansen, beschermt en zorgt voor onze aarde, is erg speels vooral met haar prachtige

familie, en woont haar leven in vreugde en vertrouwen.

https://www.margoawanata.com/