Vlierhof biedt woon- en werkruimte ter beschikking aan haar leden. Er zijn twee woonboerderijen die in verschillende ruimtes zijn opgedeeld. Van woon- en slaapkamers tot een gedeelde keuken, lounge en eetkamer. Elke woonlaag heeft een eigen douche/toilet. De woonruimtes variëren van grootte en worden naar behoefte en beschikbaarheid verdeeld.

Ook is er de mogelijkheid om met een eigen woonplek op wielen op het terrein te wonen. Daarnaast is er een tuin en kas, keuken, werkplaats, seminar huis, atelier en zijn er workshop/sessie ruimtes. Deze werkplekken kunnen worden gebruikt voor werkzaamheden die in lijn liggen met de missie en visie.

Vacatures

Klus-man/vrouw – Teamlid Maintenance

Vlierhof heeft allerlei gave gebouwen waar we samen hele mooie dingen doen. Van het seminarhuis, ateliertje tot de woonboerderij en buitengebouwtjes. Deze zijn echter niet de jongste meer en hebben veel liefde en aandacht nodig.

We zijn op zoek naar een handige man/vrouw die ons als vast teamlid hierin wil ondersteunen. Jouw takenpakket zal bestaan uit het maken van een onderhoudsplan tot het repareren wat er stuk gaat, en ook (het uitvoeren en aansturen van) klussen voor de CV, elektra, onderhoud, sanitair, schilderen enz.

Het gaat om best een uitdagende rol, want er is veel te doen en niet alles is professioneel aangelegd. We zoeken iemand die allround ervaring heeft en dat juist een leuke uitdaging vind.

Na een eerste kennismaking volgt een proeftijd van 3 maanden, waarna je kan worden opgenomen in de ommunity. Over het verblijf en hoe we hier samenleven maken we dan verdere afspraken.

Lid worden

Wij zijn een hechte community. We leven, wonen, en werken intensief samen. Met de volgende uitgangspunten waarborgen wij een prettig en stromend samenzijn. 

  • We voelen ons verbonden met missie, visie en kernwaarden van de community. We belichamen deze en dragen ze ook uit
  • Nieuwe bewoners, teamleden of vaste vrijwilligers komen eerst 3 maanden proef ”wonen” en meedraaien
  • Iedere bewoner van Vlierhof investeert een maandbedrag als contributie voor de vereniging. Hiermee creëren we financiële stabiliteit
  • Daarnaast leggen we een bedrag in voor eten, drinken en huishoudelijke artikelen voor het woongedeelte. Dit wordt betaald vanuit een aparte gezamenlijke rekening
  • We nemen actief deel aan de community, met een natuurlijke balans tussen werk, privé en community activiteiten. We dragen zelf verantwoordelijkheid voor die balans
  • Als er vacatures zijn, kun je deze vinden op onze nieuwspagina
nl_NLDutch