Met Erik Huele en Cecilia Magnus

Van vrijdag 17 februari 18.00 uur tot en met zondag 19 februari 16.30 uur

PRIJS:
€236 (2 persoonskamer)  
1-persoonskamer €60 extra.
 
Neem gerust contact met ons op indien de prijs voor jou een belemmering vormt. Dan zoeken we samen naar een win-win situatie (info@vlierhof.org t.n.v. Boudewijn).
 

Zing Je Vrij met Erik Huele

Soul singing gaat over zingen vanuit het hart, je stem ontdekken en je innerlijke muziek. Samen exploreren wij intuïtief zingen. Wij zullen ons uitdrukken in speels dansen, bewegen, lichaamspercussie en geluids improvisatie, kring gezang met  mantra’s en wereldmuziek liederen. Zangervaring is niet vereist, je enthousiasme is voldoende.
 
“Als je kan wandelen, dan kan je dansen. Als je kan spreken, dan kan je zingen” 
Zimbabwaans spreekwoord
 
Erik Huele heeft 14 jaar ervaring met Chi Kung, het met enthousiasme beoefenend en onderwijzend. Hij is in Nederland opgeleid door senior instructeur Annette Derksen en in voorjaar 2001 in Zwitserland door Mantak Chia. Hij is gecertificeerd Tao healing instructeur. Erik is ook pianist en componist, en geeft voornamelijk improvisatie concerten.
 
 

Stembevrijding met Cecilia Magnus

Laat ons proeven en genieten en onder de indruk zijn van de geluiden en wijsheid van ons lichaam. Stembevrijding is een unieke manier om je stem te gebruiken door contact te maken wat aanwezig is in het lichaam. Iedereen kan zingen. Van zodra wij onze oordelen en verwachtingen los laten, maken we contact met onze eigen ware stem. Zo kunnen we korte improvisaties zingen, met en zonder tekst, individueel, in paren of als groep. Stembevrijding geeft je de kans om enkele innerlijke delen te laten klinken als een uitdrukking van wat zich toont of wordt gevoeld in het lichaam.

Cecilia Magnus werkte als dramadocente in een middelbare school. Zij is altijd gefascineerd geweest door het faciliteren van groei in mensen. Haar opleiding in NLP (Neuro Linguistische programmering) bood haar daar vele hulpmiddelen toe. In 2010 startte zij met Gemma, een organisatie die wegen onderwijst om meer verbinding en harmonie te verkrijgen. Sindsdien geeft ze trainingen in Geweldloze Communicatie (NVC),  ontwikkeld  door Marshall Rosenberg. In 2013 ontdekte zij stembevrijding door Jan Kortie in Amsterdam, en was zij meteen zeer enthousiast over de directe verbinding op deze wijze van zingen met haar betekenis voor lichaam en ziel. Zij voelde opnieuw de vreugde die zingen brengen kan, zoals zij dat ervoer in haar extra grote gezin van oorsprong. Zij geniet er werkelijk van om stembevrijding  te faciliteren .

https://www.gemma.be/

Programma:

Vrijdag  

ontvangst vanaf 18u

18.30 diner + kennismaking + wereldmuziek liederen & mantra ’s samen zingen + klankbad

Zaterdag

8.00  Qigong

8.30  ontbijt

10 – 13 u soulsinging met vooral intuïtief zingen en improvisaties in groepjes

13 u lunch

15 – 18u stem bevrijding

20 – 22u  open podium met zang, poëzie, teksten, songs, samen improviseren etc

Zondag

8.00 Qigong

8.30 ontbijt

10 – 13 u met Cecilia intuïtief zingen onder pianobegeleiding van Erik

13 u lunch

14.30 – 16.30  stembevrijding, sharing, feestelijke slotzang.