Competitie: Wie maakt het nieuwe Vlierhof Logo?

Vlierhof heeft een nieuw jasje nodig in de vorm van een nieuw Logo. Herkenbaar als Vlierhof en passend bij onze nieuwe energie, missie, visie en kernwaarden.

Deze vraag leggen we graag neer bij onze Tribe, omdat we echt geloven in het samen creëren. We zetten de competitie uit via diverse kanalen, website, social en onze nieuwsbrief. Dus wie voelt zich geroepen om voor ons een mooi nieuw logo te creeren?

Heb je een tof idee en wil je meedoen? 

Je doet mee door jouw design met jouw gegevens en korte motivatie voor 11 december op te sturen naar karen@vlierhof.org.

Daarnaast deel je hem op onze facebookpagina met een korte beschrijving en de hashtag #vlierhoflogo.

We kiezen daar de drie beste inzendingen uit, gebaseerd op waar onze community-leden op stemmen en de feedback van onze volgers/tribe. Met deze drie beste inzendingen gaan we een poll op onze website houden. Deze kondigen we ook aan in onze nieuwsbrief, social media kanalen en website. Uit deze poll zal uiteindelijk de winnaar bekend worden. Degene met de meeste stemmen is de winnaar.

De prijs voor de winnaar
Natuurlijk is het het tofste dat jouw logo gebruikt gaat worden. En als extraatje krijg je van ons een
ticket voor onze Vlierhof Zomer Gathering 2024 in augustus (twv 400 euro. – incl kamer)

Data
De inzendingen kunnen tot 11 dec aangeleverd worden.
De pol op onze website loopt van 15 dec tot 8 jan.
De winnaar maken we uiterlijk 12 jan 2024 bekend.

Meer info, de voorwaarden en specificaties vind je op hieronder:

Waar moet het logo aan voldoen:
We hebben een aantal wensen m.b.t. vorm, afmeting, kleuren, formaten en uitstraling op een rijtje gezet. Maar mocht je echt zo’n ontzettend tof idee hebben dat een beetje afwijkt van onze wensen, dan mag dat natuurlijk ook. Wel zijn de technische aanleverspecs belangrijk om aan te houden.

Ook is het voor ons belangrijk dat het nieuwe logo wel een goed verhaal heeft. Dat wil zeggen, met welke gedachte is het logo gemaakt? Wat vertelt het logo? Waar staan evt. gebruikte symbolen voor? Waarom kies je voor een specifieke kleur? Wat zegt die kleur en hoe past dat bij Vlierhof?

De volgende teksten geven een goed beeld van wat we willen uitstralen:

Wat / wie zijn we?
Vlierhof Community & Holistisch Retreat Centrum: “Jonge energie op een oude en prachtige locatie”
Vlierhof is een kleinschalige ecologische woongemeenschap, met een boomgaard, groentetuin en grote kas. We wonen en werken op deze prachtige plek, die we met liefde hoeden.

Vlierhof is ook een holistisch retreatcentrum met seminar house, tipi, zweethut, sauna en natuurcamping. We bieden hier ruimte voor allerlei vormen van bewustzijnsgroei, persoonlijke ontwikkeling beweging, verbinding, ontspanning en welzijn.

Ontdek ook onze veelzijdige Community. Er zijn mogelijkheden voor vrijwilligerswerk, deel te nemen aan een workshop, lezing of retraite, of onze locatie te huren.

Missie & Visie:
Vlierhof is een ervaringsgerichte levensschool. In het hart staat een veilige, gezonde en ecologische community die midden in de maatschappij staat. Een inspirerende locatie voor onze gemeenschap, (Tribe)leden en hartgedragen ondernemers.

Op Vlierhof is volop ruimte om gezamenlijk te creëren en innoveren met alle vormen van duurzaam, zelfvoorzienend en bewust leven, wonen en werken. Dit doen we in respect en harmonie samen met mens, dier, natuur en onze naaste omgeving.

Gezamenlijk bevorderen we bewustzijnsgroei, vrede, verbinding en persoonlijke ontwikkeling. Ook stimuleren wij Welzijn voor Mind, Body en Soul. We dragen actief bij aan kennisdeling en -uitwisseling met onze gemeenschap en andere communities.

Kernwaarden: Respect, vertrouwen, belichaming, eerlijkheid, verantwoordelijkheid, bewustzijn

Payoff: Ons oude logo heeft een payoff: connection- creativity – growth. Daar zijn we niet heel erg gehecht aan. Wel is het mooi om daar iets te hebben staan wat goed bij ons past.

Wensen kleuren
· Voorkeur kleurprofielen: wit-transparant, wit-zwart, wit-oranje en wit-groen en groen-transparant, oranje-transparant, zwart-transparant (kleurcodes vind je onder de oude logo’s)
· Voorkeur afmetingen: vierkant 3 x 3 cm, rechthoek 3 x 1,5 cm
· Kleurcodes: Green: PMS 144-C, Orange: PMS 2292-C, Black: PMS Black 6 C

Technische specs:
· Graag meerdere versies maken in 2 vormen: vierkant en rechthoekig
· Resolutie in EPS: zo hoog mogelijk, bestandgrootte maakt hier niet zoveel uit.
· Resolutie in JPEG/Gif – voor vierkant: 720 x 720 pixels en voor rechthoek 300×100, bestandsgrootte: max 5 MB
· Aanleveren in bestandsformaten: Eps (illustrator), JPEG en GIF

Categories: