Vlierhof Nieuwsbrief november

nieuwsbrief: volop beweging in de Herfst @Vlierhof

De November Nieuwsbrief is de deur uit. Lees hieronder over wat voor leuk nieuws er allemaal in staat: Vlierhof blijft lekker doorgaan. Het is geen moment saai hier op onze community en retreat centrum. Het is ook echt genieten geweest hier van de late nazomer. De herfst heeft zich nu wel goed aangekondig en de eerste herfststorm was een feit. We zijn er gelukkig ongeschonden doorheen gekomen.

De laatste zomeroogst komt van het land en wat blijft dat toch iedere keer weer smullen. Voor ons als bewoners & vrijwilligers en ook voor de vele groepen die hier komen. Vanwege de groepen ontvangen we hier diverse koks die de lekkerste dingen op tafel zetten. Onze eigen Ina heeft laatst voor het eerst ook voor een groep gekookt. Het was heerlijk en ze had er veel plezier in. 

Vlierhof is een grote plek met een hele mooie tuin. Voor het onderhoud, de boodschappen voor de groepen, vrijwiligers en andere events hebben we vaak een grote auto nodig. En ook om het afval weg te kunnen brengen. We zijn dan ook super blij met onze nieuwe Vlierhof bus! Binnenkort gaan we daar een mooi nieuw logo op laten plakken. 

Verder in deze nieuwsbrief:

  • Wie maakt ons nieuwe logo? Vlierhof heeft een nieuw jasje nodig in de vorm van een nieuw Logo. En daar vragen we graag julie hulp bij. 
  • Nieuwe mini-bewoonster: We laten jullie graag kennis maken met de lieve kleine Magnolia. 
  • Vrijwilligersupdate: verslag van het gezellige en fijne herfst-vrijwilligers week en een uproep voor de seizoensplekken voor de zomer 2024.
  • Update uit het Retreat centrum: het stroomt fijn met de vele groepen en retreats, een mooie kamerupgrade en een fijne energieuitwisseling.
  •  De najaar/winter agenda: Er staan mooie events voor winter gepland. Onder andere onze Vlierhof Wintergathering.

Klik hier om de hele nieuwsbrief online te lezen:

Categories: