Van woensdag 16 december tot eind april geldt in Duitsland een harde lockdown, vergelijkbaar met die in Nederland. Sinds 2 november zijn alle toeristische activiteiten in heel Duitsland verboden. Alleen zakenreizen zijn onder voorwaarden toegestaan. 

Reizigers uit Nederland dienen bij binnenkomst in Duitsland een negatieve coronatest te tonen. Deze mag niet ouder zijn dan 48 uur en moet voorzien zijn van een doktersattest in het Engels of Duits.

Voor een test ter plaatse kunt u kijken op de website van het Duitse gesundheidsambt.

Events en overnachting

Alle events tot en met eind april zijn gecanceled en/of worden in overleg naar het voorjaar verplaatst. (workshops, retreats, vrouwencircles e.d.). De mensen die zich hebben ingeschreven zijn vorige week persoonlijk per mail en/of telefonisch ingelicht.

Recreatief kamperen of overnachten in de B&B is in deze periode helaas ook niet mogelijk. Alleen zakelijke overnachtingen zijn toegestaan.

Vlierhof

Deze maatregelen hebben impact op een bezoek aan Vlierhof. In afwachting van meer informatie houden we ons aan de nu gestelde regels. Vrijwilligers zijn in beperkte mate toegestaan omdat de werkzaamheden voornamelijk buiten zijn. En mits aan de maatregelen wordt gehouden. Wil je daar meer informatie over neem dan even contact met ons op. We houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Categories:

en_GBEnglish