De winter is in volle gang en dat heeft prachtige plaatjes en heerlijke sneeuwpret gebracht op Vlierhof. Ondanks de coronamaatregelen die nu helaas tot 9 maart doorgaan zitten we niet stil. Lees meer over onze plannen in deze korte winterwonderland update.

Vlierhof Strategie

Op 3 februari hebben we de presentatie gedaan aan het bestuur en de founder van onze plannen. De missie, visie en strategie waarmee we onze doelen graag willen verwezenlijken. Wekenlang hebben we met het team gebrainstormd, plannen geschreven en overlegd. Met gepaste spanning en trots mochten we onze creatie delen.

We hebben mooie, constructieve feedback gekregen en het bestuur heeft haar vertrouwen uitgesproken voor onze plannen en in het team. Een heerlijke ontlading na al het werk wat we er gezamenlijk in hebben gestoken. Het vuurtje brand bij ons.

Gemeenschap

Samen gaan we creëren en bouwen aan een prachtige community die een waardevolle bijdrage kan gaan leveren aan de gemeenschap. Met duurzaamheid, bewustzijn, vrede, verbinding en persoonlijke ontwikkeling als belangrijke uitgangspunten. Een veelzijdige plek die midden in de maatschappij staat. Die we mogen hoeden en delen.

Crowdfunding

En uiteindelijk is het ons doel, de grond vrij te maken van verkoop en terug te geven aan moeder aarde. Daar gaan we een crowdfunding voor doen later in het jaar. We houden jullie graag op de hoogte van onze plannen.

Categories: